Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(603)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(603)
    • 5 Star(562)
    • 4 Star(25)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(9)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/12/2021

    Ten produkt jest fantastyczny. Dobra jakość materiału, doskonały montaż. Cyfrowy wyświetlacz, sygnał dźwiękowy po zakończeniu ładowania. Podczas ładowania akumulatora, mogę ładować telefon, tablet, .... Tani, bardzo dobry produkt. Dwa produkty można załadować na raz. Polecam go wszystkim.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Ładowarka jest dobra, pasuje do opisu. Baterie ładują się normalnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2022

    DC18RC Szybka ładowarka litowo-jonowa USB Wyświetlacz LED BL1840 BL1850 Dla 14,4V 18V 18V Bateria Ładowarka działa dobrze. Zadowolony z zakupu i polecam zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2022

    Dotarł tu szybko z CZ. Opakowania są doskonałe. Ładowarka została przetestowana i działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2022

    Bardzo dobra jakość, bardzo dobra jakość. Szybka dostawa z magazynu CZ. Polecam kupić ten produkt.To wygląda jak oryginalny.Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2021

    Nagle szybka dostawa sprawdziła wszystko działa, a nawet muzyka gra dobrze, a potem zobaczymy w pracy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Świetny produkt, bardzo dobrze spełnia wymagania m.in. baterii Makita BL1830

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2021

    ładuje baterie Makita. polecam. spełnia swoje zadanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    polecam spełnia swoje zadanie warto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2022

    Nie, nie, nie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$27.59
    • US$43.88
    • US$56.12
    • US$41.39
    • US$65.82
    • US$29.99
    • US$32.99
    • US$138.34
    • US$41.39
    • US$36.99
    • US$55.19
    • US$6.35
    • US$52.89
    • US$34.64
    • US$10.34
    • US$57.27
    • US$43.22
    • US$11.99