Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(121)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(121)
    • 5 Star(100)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/03/2021

    Poszanowany czas dostawy, ale bardzo długi. Przedmiot jest taki jak w opisie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2020

    Wydaje się, że pakiet jest w dobrym stanie jest mój trzeci zakup tego produktu i działa poprawnie, polecam je, aplikacja jest bardzo szybka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2021

    Podoba mi się za telewizorem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2021

    Bardzo kompletny, już go zainstalowałem i 👌🏻 Twoja aplikacja jest bardzo kompletna!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Łatwy w instalacji, pracuje z Alexą. Bardzo dobry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2020

    Bardzo dobry produkt, dobra cena, działa dobrze, a ja przybywam kompletny, zajmuje mi 15 dni, aby osiągnąć. Zalecane!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2020

    Pokaz balowy, przybył po mnie w mniej niż 20 dni! Nie spodziewałem się, że dotrze tak szybko, nawet bardziej, że jestem z RN, przybyłem w idealnym stanie, pracuję dobrze! Kontrola jest prawdziwa do koloru, na pewno kupię więcej wkrótce! Uwaga 10!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2020

    Dobry produkt i przybyłem przed

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2020

    Niesamowite światła, wszystko działa w porządku, jedyne co jest takie, że światła docierają tylko w worku bez ochrony, ale bez względu na to wszystko działa dobrze, to zajmuje mi dokładnie 15 dni, aby dotrzeć

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2020

    Przybył w czasach nietkniętych...x teraz działa. Kompletny zestaw sin x zasilacz USA. Jest adapter, ale zły x Włochy. Nieźle!... Dobry stosunek jakości do ceny Pozdrawiam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 345
    • Ft6 521
    • Ft4 778
    • Ft3 676
    • Ft6 250
    • Ft13 752
    • Ft7 356
    • Ft18 760
    • Ft8 279
    • Ft9 522
    • Ft2 940
    • Ft7 292
    • Ft6 049
    • Ft6 333
    • Ft6 049
    • Ft8 916
    • Ft13 660
    • Ft10 299