Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(51)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(51)
    • 5 Star(47)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/08/2021

    Łatwe połączenie poprzez aplikację Smartlife i Google Home kompatybilne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Zamówiłem jeszcze dwa, kiedy spróbuję, będę wiedział więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Doskonały, prosty produkt, ale z wysokiej jakości, jestem zadowolony i polecam, przybył dobry na czas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    Ładne i wysokiej jakości rzeczy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Idealnie, idealnie dopasowane do celu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Slow shiping, i pay to come in 2 weeks, and the products coming in 2 months. I pay for fast ship and nobady return the difference of money. The product is verry good !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Everything arrived in perfect condition, I wonder how quickly since ordering :-) I recommend the merchant and I will definitely buy again from him next time!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Bardzo dobry kontroler i jego praca dobrze z moim asystentem Google. Nakazano unikać chaosu przy włącznikach światła, ale po zainstalowaniu, nie ma już wątpliwości, który włącznik światła jest który.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    Produkt przybył przed szacunkami. Świetna jakość i działa doskonale. Było trochę trudne do ustalenia i zainstalowania, ale teraz działa bez problemów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    muy bien jamas ah fallado y no ha tenido ningun corto, nota cambie el rgb por brg, ya que asi si funcionaba

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 877
    • Ft4 580
    • Ft2 937
    • Ft3 880
    • Ft8 811
    • Ft5 825
    • Ft4 720
    • Ft4 702
    • Ft3 331
    • Ft1 829