Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(64)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(64)
    • 5 Star(62)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • BenVIP4
    AU
    26/04/2021

    Zainstalowany w pudełku akumulatorowym, aby zastąpić podstawowy miernik napięcia LED. Nie testowałem go jeszcze z obciążeniem, ale na pierwszym wrażeniu, działa dobrze i ma łatwo czytelny ekran.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Natychmiast przetestowałem to za pomocą baterii i silnika huba. Ładnie działa. Jest z chińskim i angielskim podręcznikiem, ale angielski jest trochę kiepski i mylący. Na szczęście interfejs jest wystarczająco prosty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2021

    Produkt gotowy, szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Ótimo produto para controlar consumo de eletrônicos nas baterias

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Dziękuję bardzo, bardzo dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Działa bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Dokładnie tak jak jest w opisie, bardzo dobry, polecam.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2020

    Produkt otrzymany w ciągu mniej niż 2 tygodni. Dobre mocne opakowanie. Testowane pomiary napięcia, wydaje się w porządku. Nie testowałem rezystoru przetoki, ale wygląda dobrze. Załączony podręcznik jest pomocny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Podoba mi się ten gadżet. Mogę monitorować moją baterię i zużycie. Jedynym problemem jest to, że pokazuje absolutną wartość, więc czasami nie wiem, czy jest negatywna czy pozytywna...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Świetna robota na mojej ławce testowej! Pamiętaj, aby przejść w ustawieniach, aby dostosować bieżący przetoczek, albo nie będzie wyświetlał odpowiedniej wartości.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$29.99
    • US$16.16
    • US$27.71
    • US$37.99
    • US$20.99
    • US$90.08
    • US$29.89
    • US$51.74
    • US$39.26
    • US$66.98
    • US$60.05
    • US$29.99
    • US$51.96
    • US$48.03
    • US$35.99
    • US$39.26
    • US$37.89
    • US$4.99