Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(395)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(395)
    • 5 Star(379)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/08/2021

    ... Robi to, co obiecuje opis produktu. To nie jest pierwszy, którego używam. ..jakość materiałów mogła być lepsza... Ale w tej cenie jest wyśmienity. Szybka misja!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Niesamowicie mały, ale bardzo dobry! Porządek przybył bez zwłoki i bez problemów, nic uszkodzone i dobrze zapakowane. Już testowałem i byłem bardzo zadowolony, umieściłem w wejściu 22 Volts DC pobrane z mojego źródła i regulował wyjście i wziąłem kilka napięć, jak widać na zdjęciach. Więc polecam, nie nagrzewał się i w końcu mówię, że to dobry regulator od DC do DC. Musimy uważać, aby nie przekroczyć maksymalnego napięcia dozwolonego przez producenta. Dziękuję, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Dobry moduł Step Down, który może regulować napięcie i prąd. Nie pierwszy raz używam tego produktu. Zauważ, że funkcje puli nie są wskazane na tablicy. Dzięki woltomierzowi łatwo jest zobaczyć, który z nich jest dla napięcia, a który dla prądu. Uważaj, mój ma jedną izolację tranzystorów mocy, która nie pokrywa ogrzewania. Śruby też nie były pływowe. Zalecam małą inspekcję przed użyciem. Dwa doniczki 10 kohms można zastąpić zewnętrznym, jeśli potrzebujesz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    Dostarczone niezwłocznie, zgodnie z harmonogramem, wszystko działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Doskonała jakość za cenę, jest z regulatorem napięcia i prądu, obsługuje 9Amp i jest z 1 led, który wskazuje, czy obciążenie jest podłączone czy nie, bardzo dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    ótimo produto , comprei dia 07/04/21 e recebi em Pernambuco dia 28/04/21 não fui taxado .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2021

    Dobry produkt i prawdziwa jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Wszystko wydaje się dobre, jedna noga pentiometru złamała się podczas podróży, ale wymieniłem ją i moduł działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Rzeczy dostarczone uszkodzone. Opakowania nie były dobre

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    excellent product.... I can't get more than 120w at 28 volts....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 698
    • Ft2 240
    • Ft2 208
    • Ft2 586
    • Ft7 767
    • Ft13 407
    • Ft3 698
    • Ft10 360
    • Ft4 806
    • Ft3 682
    • Ft1 589
    • Ft8 879
    • Ft7 399
    • Ft3 698
    • Ft2 688
    • Ft1 823
    • Ft1 102
    • Ft4 066