Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(172)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(172)
    • 5 Star(154)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/03/2021

    Jeszcze go nie przetestowałam, żeby sprawdzić, czy robi to, co chcę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2020

    Produkt daje doskonałe powietrze i dostawa dotarła dobrze nie uszkodzona polecam ten wentylator dla odbiorników TV i dla laptopów, które nie mają wentylatora, ale trzeba go modyfikować, aby mógł działać. Ale jeśli zdecydowałeś się zrobić to dla desktop pc nie wolno podłączyć go bezpośrednio do zasilacza trzeba modyfikować kabel, aby osiągnąć moc usb zrobiłem to, ale to była dość ciężka praca. W końcu jestem zadowolony z produktu, 😀

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2019

    pros : product is very good quality, wt am expecting same as received, this one am using for my a5x max+ android TV box, now my TV box temperature reduced via this cooling fan, am happy shop with this product, and banggood delivery was amazing am get delivery within 10days cons : packing is single cover only, fan not protect with air bubbles cover, this packing 100% chance to damage transit handling, packing must should be concentrate ...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2019

    produto conforme anunciado,muito bem embalado , postagem super rápida e chegou beemmmm antes do prazo!! com certeza retornarei a comprar com eles ...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2019

    I use it to cool my charging station on hot summer days. It came leaking oil, so I had to put some tape on the back of the fan. It's not super quiet, it has a scratching sound. All in all though, nice fan.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2019

    Articolo ricevuto danneggiato, vedi foto, (rotto).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2019

    colis recus conformement protection d ecràn trop epaisse on perd la sensibilite ampoules ok prise jack et ventilateur ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2018

    le ventilateur démarre progressivement . je pense que 5v n'est pas sa tension nominal mais ça fonctionne et surtout il est silencieux.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2018

    Ventilador de 5v Perfecto para conectar a tu ordenador portátil Un 10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2017

    Sucks the smoke away very well when soldering :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$6.89
    • US$11.54
    • US$6.92
    • US$13.85
    • US$7.34
    • US$9.89
    • US$8.79
    • US$3.99
    • US$5.74
    • US$4.99
    • US$19.99
    • US$24.24
    • US$7.99
    • US$105.99
    • US$41.99
    • US$16.16
    • US$13.85
    • US$83.99