Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(86)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(86)
    • 5 Star(79)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/02/2022

    Bardzo dobre radio. (ang.) Zawiera również akumulator 18650 o nieznanej pojemności. Bardzo głośne małe, ładne radio z bardzo dobrą selektywnością i wrażliwością. Również z kablem do ładowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2020

    Radio przyszło po 11 dniach i jest miłe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2019

    Быстрая доставка. Очень маленький, но громкий. Станции ловит хорошо. Я рекомендую.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2019

    Don’t get deceived by its size....Explosive sound in a small package 📣

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Radio spełnia oczekiwania w cenie. dostarczono Haetin KK-62. Wygląda na to, że jest to samo. Zakres FM od 70-108MHz Bateria ma zmierzoną pojemność 1155mAh. Bateria jest baterią Li-Ion 18650 w dolnej górnej wersji. Jeśli bateria jest całkowicie pusta, pełne ładowanie zajmuje nieco więcej niż 5 godzin. Ładowanie odbywa się za pomocą dołączonego kabla mini-USB. Pobór mocy jest przeciętny. Jest to oczywiście spowodowane zbyt krótką anteną. Dźwięk głośnika zaskakuje i można go określić jako bardzo dobry pod względem wielkości i ceny. Jako wskazówka w przypadku złego odbioru w regionie, jak ze mną: Wydłuż antenę o 60 cm cienkim elastycznym kablem. Więc mówisz o Lambdzie 1/4 w zakresie częstotliwości. Wykonanie w środku jest przeciętne. Po pełnym naładowaniu, część kluczy nagle przestała działać. Lötzinnreste spowodował zwarcie procesora. Lutowanie w obszarze opakowania płaskiego może naprawić błąd.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2022

    Szybka dostawa z magazynu w Rosji. Wspaniała cena na sprzedaż. Wspaniałe radio dla emerytów na wsi. Proste menu, tylko jedno pasmo FM od 87,5 MHz do 108 MHz. Zawiera naładowaną baterię 18650, kabel USB. Zawsze włącza się na tym samym poziomie głośności – 7, jeśli jest regulowana od 0 do 16. Wymiary 118872*33. Polecam ten produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2019

    Маленький. удобный. чистый звук. большой аккумулятор. очень красивый.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2019

    Ottima radio FM buona qualità audio molte funzioni USB e microSD la batteria al litio dura moltissimo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2019

    I bought it for my mom because for her it more easy to hear radio from that than the internet. Good functions and you can hear music from sd cards or fm radio. I like it because it comes with 18650 battery, so if you want to replace it, it's very easy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2022

    Muzyka jest trochę głośna, 1200 nie trwa długo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$19.54
    • US$119.99
    • US$21.93
    • US$17.99
    • US$21.64
    • US$118.95
    • US$17.31
    • US$115.13
    • US$130.85
    • US$15.57
    • US$22.49
    • US$10.99
    • US$12.64
    • US$45.99
    • US$87.77
    • US$13.85
    • US$15.99
    • US$74.99