Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(34)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(34)
    • 5 Star(28)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/07/2021

    Jak widzicie, tak to podłączyłem, ale wyświetlacz się nie włącza. Próbowałem użyć większych kabli niż 3, które zostały wysłane w pakiecie, ponieważ chciałem, aby był bardziej wytrzymały. Czy jest z tym jakiś problem? A może coś nie tak z połączeniem? Battwry jest pełne, ale nadal nie naładowałem go, i tak miałem nadzieję, że wyświetlacz się włączy. Poza tym, paczka wydawała się w porządku, nic nie pękło

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Bardzo dobra jakość, praca doskonała

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Bardzo dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2021

    Świetnie wygląda licznik. Jednostka ma wiele funkcji, które nigdy nie zostaną wykorzystane przez większość ludzi, ale wykonuje świetną robotę. Wyświetlacz jest podłączony radiowo do końca sensora, dzięki czemu wyświetlacz może być łatwo zamontowany zdalnie do systemu. Czujnik może znajdować się w przyczepie i wyświetlaczu w samochodzie, na przykład. Wyświetlacz potrzebuje tylko 5V z gniazdka USB. W razie potrzeby wyświetlacz może być zasilany bezpośrednio z gniazda USB na jednostce czujników. Wykrywanie prądu odbywa się za pomocą czujnika typu hali, który potrzebuje kabla zasilającego, który musi być przenoszony przez otwór. Dziura była na tyle duża, że 70mm kabel i przeciąg, by przejść przez niego przy wyciśnięciu. Większy kabel będzie pasował, ale trzeba będzie usunąć luk.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2021

    Występuje dobrze, oprócz kilku kwestii: 1) Nie pokazuje temperatury, jak w reklamowanym 2) AH Pomiar jest o współczynnik 10, można to wyrównać, ale byłoby lepiej, gdyby pokazał prawidłowo. Oba kwestie możecie zobaczyć w mojej recenzji wideo tutaj https://youtu.be/XfLvFtu-sdE

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    To jest mój drugi zakup do innego projektu sprzęt wykonuje przypisany odczyt napięcia pracy jest prawie prawidłowy, ale odczyt amp jest mało niewłaściwy dla dolnego wzmacniacza (poniżej 10) Banggood jest vgood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    I like these. Second one I've bought. Lots of functions and wireless remote works well. Need to experiment with the onboard relays as they do unusual things with the changing voltage levels that the manual doesn't explain clearly.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Sprawdza tylko funkcje, których chcesz używać łatwo, ale działa zgodnie z podanymi informacjami. Nie podoba mi się to Minimalna jednostka prądu wynosi 0,1A i nie można zmierzyć prądu śladowego. Aby rozwiązać problem, że prąd 0,02 A jest zużywany przy boku nadajnika, z wyjątkiem części wyświetlacza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Bardzo duże kino w kamperze. Pokazuje ładowanie i końcowe ładowanie baterii narastającej. Teraz zawsze wiem, ile pary jest na baterii. Gaaaanz jasne zalecenie zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Świetne narzędzie, działa świetnie, na pewno kupimy ich więcej

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 542
    • Ft1 542
    • Ft1 542
    • Ft3 087
    • Ft2 778
    • Ft2 778
    • Ft2 623
    • Ft924
    • Ft2 778
    • Ft18 829