Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(136)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(136)
    • 5 Star(132)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/04/2021

    The item arrived within 18 days in a slightly damaged package, but undamaged. The batteries were partially charged, the assembled saw cut normally, but after several minutes the working batteries were discharged one after the other. After 3 hours of charging, each battery was only charged up to 20.5V. Also, it feels like a 6" full chain length needs a more powerful engine than a 4". Although lubrication is not provided, it is important to remember to lubricate the chain regularly and check its tension. Anyway, everything works more or less as described. I recommend it to everyone!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Wygląda jak zabawka, ale działa dobrze, tnie... Wykonuje swoje obowiązki bez przemęczania, zalecam olejowanie łańcucha bardzo często inaczej ma tendencję do zamarzania.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Γεια σας. Έκανα την παραγγελία 30/04/21 και το παρέλαβα σήμερα 12/05/21 απίστευτη ταχύτητα. Το δοκίμασα σε ελιά, αστέρι για την δουλειά που το θέλω, βοηθητικό στο ψαλίδι μπαταρίας.. Πολλά μπράβο.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    Mi è arrivato un inutile pezzo di ferro non quanto descritto e illustrato "DC 24V 6 Inch Cordless Electric Chain Saw Wood Mini Cutter". Non ho che farmene, datemi istruzioni per il reso d il rimborso di quanto pagato. Resto in attesa.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Bardzo dobrze idzie do przycinania małych gałęzi, a niektóre nie tak małe, prawda ma dużą moc i polecam ją.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Myślałem, że zamawiam to zgodnie z reklamą, ale to co dostałem to kawałek metalu i wtyczka zobacz zdjęcie

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Niepełne zamówienie otrzymane. Mam tylko łańcuch i wtyczkę. Gdzie jest reszta piły łańcuchowej tak szczegółowo jak w mojej radzie potwierdzającej zamówienie?

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Podoba mi się! To jak terminator!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Jól át vágtak. csak egy láncot kaptam. Félre vezető volt a reklám.!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Jest praktyczny, wyciąć kilka gałęzi i działa dobrze, łatwy w montażu

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10,739
    • Ft15,215
    • Ft7,755
    • Ft17,005
    • Ft14,320
    • Ft13,902
    • Ft2,683
    • Ft5,010
    • Ft10,739
    • Ft28,344