Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(308)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(308)
    • 5 Star(299)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/07/2022

    Wielki silnik 24V działa bardzo dobrze.Dostarczone wcześniej niż oczekiwano.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2022

    Fast delivery and wonderfully packed. The engine works very well.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2022

    Silnik działa dobrze i jest cichy. Ruchy były szybkie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2020

    Dostawa trwała trzy tygodnie. Spakowana była w porządku, przyjechała cała i pracująca. Zdjęcia pasują, ale nie znam cech, nic nie mogę zmierzyć. Czysto wyczuwa, wiruje szybciej niż ścieki, które deklaruje się jako 10000, ale prawie dwa razy szybciej, chociaż jest subiektywne. Nie ma oznakowań na silniku, na torbie była naklejka z kodem kreskowym, ale nie znalazłem nic w internecie z tych danych. I nie jest faktem, że paczka i naklejka pochodzą z tego silnika. Zewnętrznie od różnic odpływowych absolutnie żadnych, ale odporność uzwojenia w tym przypadku jest mniejsza, a rozpiętość między uzwojeniami jest mniejsza. Przez dyspersję, co najmniej lepsza produkcja może być pośrednio oceniana. Musimy zdobyć tachometr i zmierzyć obroty.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2017

    Мотор пришел немного не такой как на рисунке. Но то, что пришло - просто зверь! Обороты 15000-20000. Тяжело стартует. Нужен мощный блок питания . Ампер на 6 - в самый раз. У меня на три ампера и со стартом немного вяло, но зато если раскрутится! Рекомендую!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2017

    Мотор соответствует своему описанию. Спереди 625-й подшипник, со стороны щеточного узла бронзовая или медно-графитовая втулка, что на фото в описании не очень заметно. Втулка на полных оборотах ощутимо греется, так что здесь тоже не помешал бы подшипник. Ток потребления на холостых от 24В около 2,5А, как заявлено, а вот пусковой ток огромен. Так что к нему лучше сразу прикупить диммер хотя бы для плавного пуска. Вцелом моторчик хороший за такие деньги. Но просится второй подшипник за небольшую прибавку в цене. Спасибо продавцу.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2019

    Двигатель соответствует заявленным характеристикам. Для работы на полную мощность ему нужен мощный блок питания. Передний подшипник - шариковый. Задний подшипник - подшипник скольжения (бронзовая втулка), чего учитывая количество оборотов двигателя, может не хватить на долго, надо его почаще смазывать, но не обильно чтобы не затекло на щётки.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2017

    I received this DC motor for my DIY projects, motor is very high torque, front shaft 15 mm long, power consumption at idle 12V 1.0 Amp, at 24V 1.65 Amps, the RPM speed not tested. Recommend this motor very quality, front bearing.. Just to mention the product is not the same as pictures shown, not Johnson 775 motor, other type less RPM, but also better less current consumption, maybe seller sold this type shown on picture, but I'm really happy with this one, there is no need for 10-15 Amps power supply, I recommend to buy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Przybył w dobrym stanie produkt odpowiada obrazowi, nadal nie próbuję, ale wygląda dobrze myślałem, że jest większy, ale jeśli jest ciężki. Przesyłka została opóźniona o ponad miesiąc do Lima Peru.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2020

    Towary są w porządku, początkowo był Wraith uzyskania informacji o towarach przybyły, ale status jest nadal w odbiorze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$19.62
    • US$20.99
    • US$15.00
    • US$41.58
    • US$8.07
    • US$21.84
    • US$6.99
    • US$14.94
    • US$12.29
    • US$15.57
    • US$31.99
    • US$15.00
    • US$41.39
    • US$6.89
    • US$18.55
    • US$12.69
    • US$30.02
    • US$3.99