Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(210)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(210)
    • 5 Star(186)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/04/2021

    Tradukcja tekstu Źródło tekstu 988 / 5000 Résultaty z tradukcji Niesamowity ten mały odtwarzacz MP3. Zaskakująca jakość dźwięku na 2 małych głośnikach 3w zakupionych również na stronie Banggood. To mój trzeci moduł w kolorze srebrnym i kupiłem 4 inne w czarnym kolorze. Jest jeden w każdym pokoju mojego warsztatu! J kupił równolegle małe 10W, ale są bezużyteczne do mojego użytku. Wolę pomnożyć liczbę modułów, niż za głośno tłumić dźwięk wzmacniaczem. Moduły te mogą być umieszczone w dowolnym miejscu, biorąc pod uwagę ich małe rozmiary. Głośniki są podłączone bezpośrednio do tyłu modułu, wystarczy lutować antenę dla dobrej jakości radia FM, ale to funkcja bluetooth, którą najbardziej doceniam. Są 2 na zdjęciach, trzeci jest już zainstalowany w małym wzmacniaczu rurkowym i znowu dźwięk jest zaskakujący. Są one dostarczane z 12V na tym module. Istnieje regulator 5V dla koneserów, którzy chcieliby dostarczać tylko pod 5V

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Moja deska przyjechała blem clm i chciałbym jak najszybciej uzyskać ttoca l, pierwsza deska pracowała przez 24 godziny i przestała działać. Prawie 200,00 dolarów zakupów z wadami, chciałbym, aby dokonać wymiany proszę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2017

    Ótimo volume, fácil instalação, controle remoto de bom alcance, Bluetooth de ótimo alcance, rádio FM de boa seletibilidade, ótimo equilíbrio de graves e agudos , recomendo MUITO

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2019

    Complete waste of time. Not only did the price almost half a couple days after I bought, but the item I was sent looked very little like the one in the sale page. Tried it anyway, and it happily burnt out. Can only assume it was a 5v one rather than 12v - not a lot of good to me now. Bloody annoyed.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2020

    Przyszedł szybko, kompletny zestaw.. Włączę, podpiszę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2019

    This module works perfect! I have already tried the radio, the bluetooth, and the USB, everything works very well, and besides that it has an excellent sound, the remote control is fantastic THANK YOU too !! It is a magnificent product.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2019

    много добре

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2020

    Mam inną wersję niż ta wyświetlana na stronie bez 5 pin złącz dla wejścia/wyjścia, ale dwa trzy pinowe. W każdym razie, w torbie (oprócz zasilania) pojawił się tylko jeden kabel, więc mogę podłączyć wejście lub wyjście, ale nie oba, albo muszę znaleźć kompatybilne złącze i kabel. W każdym razie, albo mam zepsuty, albo ten model jest naprawiony na 5V, bo kiedy podłączyłem go do 12V to po prostu nie działa. Nie ma świateł, nie ma pokazu. Brak przełącznika lub mostu widocznego na „wybrać jeden" napięcia, jak mówi opis. Więc po sprawie 5V/12V. Podsumowując, mam ładny pilot MP3 (który mam nadzieję, że przynajmniej działa) za 5 dolarów. Odtwarzacz MP3 trafia bezpośrednio do kosza. Nie jestem zadowolony z tego. Banggood: Proszę sprawdzić SKU na zdjęciu i dobrze się zareklamować lub poprosić dostawców o poinformowanie o zmianie specyfikacji produktów. Albo to się stanie. Bo nie sądzę, żeby ten konkretny model był oceniany na 12V.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2020

    Uwaga, uwaga! Jest kilka wersji tej tablicy. Mam jeden tylko do zasilania 5V! NIE ŁĄCZĆ 12V - nie ma zabezpieczenia na przepięcie! Radio jest MONO! Jakkolwiek to jest naprawdę dobry plansz, Gorąco polecam:)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 028
    • Ft7 158
    • Ft3 094
    • Ft4 258
    • Ft6 054
    • Ft5 569
    • Ft3 674
    • Ft15 074
    • Ft2 920
    • Ft3 438
    • Ft3 025
    • Ft5 569
    • Ft3 274
    • Ft2 645
    • Ft2 144
    • Ft9 554
    • Ft5 569
    • Ft2 645