Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(340)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(340)
    • 5 Star(327)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/02/2021

    Bardzo szybka dostawa równa zdjęciu pozostaje tylko do udowodnienia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2017

    Ottimo prodotto. Saldature ben realizzate e componenti di buona qualità e ben posizionati sulla scheda. Molto semplice da configurare ed utilizzare. Ottimo anche il rapporto qualità prezzo. Credo che ne acquisterò ancora altri. ************************************************************************************* Very good product. Good quality components and well made welders. Easy to use. A very good item at a cheap price. I'll buy it again in the future.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2019

    Minuterie-retardateur. Permet de régler l'allumage à la seconde près grâce à un affichage à 3 chiffres dont l'éclairage est débrayable si besoin. Matériel performant.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2017

    Porucio sam 4 tajmera i stigli su u predvidjeno vrijeme. Prezadovoljan sam kako rade i koliko su jeftini. Odlicna roba!!! Kina je zakon za nas sa Balkana. I ordered 4 timers and arrived at the appointed time. I am very pleased how they work and how they are cheap. Excellent goods !!! China is the best for us in the Balkans.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2020

    Otrzymał bardzo szybko nawet do Brazylii, nie testował jeszcze, zawsze jest dobre zakupy w Banggood, jak sądzę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2019

    good quality

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • dinitro
    ES
    22/05/2018

    Good part looks great.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2018

    It works fine! Perfect for DIY constructions!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2019

    Produto recebido conforme descrito e dentro do prazo estipulado pelo vendedor.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2018

    Belle surprise en découvrant qu'il peut servir de TELERUPTEUR quand la minuterie est à 00 : à chaque impulsion il ouvre ou ferme et le maintient. Topissime pour le prix.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 586
    • Ft1 839
    • Ft1 919
    • Ft11 468
    • Ft3 326
    • Ft4 066
    • Ft7 027
    • Ft5 553
    • Ft12 208
    • Ft4 297
    • Ft6 188
    • Ft2 958
    • Ft2 958
    • Ft2 958
    • Ft3 166
    • Ft2 217
    • Ft4 483
    • Ft19 223