Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(23)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(23)
    • 5 Star(18)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/11/2020

    Działa świetnie 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2018

    Il mini tornio è come lo vedete in figura. È arrivato a destinazione integro. Direi che in generale è tutto ok. the mini lathe is as you see it in the picture. He arrived at his destination intact. I would say that in general everything is ok.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Chociaż jeszcze nie próbowałem i nie przynieś europejskiej wtyczki, to jest to IDEALna zabawka dla miłośników sztuki takich jak HOBBISTS

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Nie otrzymałem produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2020

    Jakość maszyny jest w porządku, ale otrzymał z uszkodzonym powozem. Wrzeciono i nakrętki do regulacji są wyłamane z plastikowego stołu. Złe pakowanie w folię bąbelkową i kartonowe pudełko spowodowało to, gdy paczka została trafiona podczas transportu z Chin do Austrii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2019

    Todo muy bien, es justo lo esperado, solo que le faltó mejor empacado, venía todo suelto en la caja, pero no falto ni se dañó nada muy buena relación costo/calidad

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2020

    Od 6 marca 2020 roku nadal nie otrzymałem zamówienia (Numer porządkowy 77541360 ). jestem naprawdę rozczarowany, ponieważ nie przynosisz mi żadnych informacji. W związku z tym żądam zwrotu pieniędzy za ten zakup. Michel Bruel

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2020

    Dostarczone bez uszkodzeń! Zestaw jak w opisie. Wykonany z jakości!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2020

    Bardzo poręczna maszyna na naprawdę małe części! Dokładna konfiguracja gier i odpowiedni smart są ważne dla osiągnięcia dokładności! Bardzo mi miło @

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2019

    BU ÜRÜNÜMÜ TESLİM ALMADIM ARADAN 6 AY GEÇTİ NEDEN KİMSE PROBLEMİ ÇÖZMÜYOR ÜRÜNÜ GÖNDERİN VEYA PARAMI GERİ ÖDEYİN LÜTFEN KURUMSAL CİDDİYET VE PRESTİJ

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 139
    • Ft74 472
    • Ft5 108
    • Ft10 582
    • Ft67 954
    • Ft178 882
    • Ft7 583
    • Ft45 266
    • Ft63 213
    • Ft19 120
    • Ft44 248
    • Ft18 171
    • Ft35 044
    • Ft36 504
    • Ft25 552
    • Ft19 214
    • Ft3 648
    • Ft9 852