Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(20)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(20)
    • 5 Star(19)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/04/2022

    muito prático, a caixa é bem pequena oque é bom para o projeto que pretendo fazer. Fiz o teste com uma fonte 12v 1A e funciona pefeitamente.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2022

    Wysłali mnie tak, ale bez rozkazów, bo...?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2022

    O.K.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2022

    OK, to był darmowy, więc nie spodziewałem się zbyt wiele, ale muszę zauważyć, że to tylko urządzenie odbiorcze, nie ma breberka do obsługi, więc nie ma żadnego użycia, I że breloki nie są dostępne z wyjątkiem jednostek odbiorczych. Więc jeśli chcę go używać, muszę teraz kupić inny z kilkoma brelokami, jeśli chcę być w stanie go używać. To nie jest jasne na liście, ponieważ wszystkie opcje pokazują 2 jednostki razem, więc w sumie chciałbym wybrać inny darmowy prezent. Obsługa klienta była szybka w wyjaśnianiu tego wszystkiego, ale nie udało mi się sprzedać tylko brelok do kluczy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Nazywam się Henry León, jestem trochę zmartwiony, ponieważ nagrali ten obwód z kluczami, a kiedy przyszedł, nie przyniósł mi kluczy. Proszę, jeśli możesz to rozwiązać, będę wdzięczny.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2022

    W końcu otrzymał zestawy po 5 tygodniach oczekiwania. Nie ma instrukcji w zestawie. Znalazłem instrukcję z youtube'a. Działa dobrze zgodnie z oczekiwaniami z funkcjami momentowymi, przełączającymi, blokującymi. Bardzo chętnie korzysta z niego zwłaszcza z szerokiego zakresu napięcia pracy AC lub DC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2022

    Prosty 4-kanałowy odbiornik i 5 pilotów. Jedyny problem jaki mam z tą jednostką jest to, że nie ma sygnału pulsowego, tylko włącza się i wyłącza. Ale wciąż jest dobrą jednostką.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2022

    items received home but I am abroad right now most probably will be back home in the middle of March, once reach Home and check out will give a detailed review thank

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2022

    Otrzymałem dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2022

    Dzięki za podarunek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$8.04
    • US$12.69
    • US$15.00
    • US$13.85
    • US$40.24
    • US$47.34
    • US$80.84
    • US$61.51
    • US$4.99
    • US$18.39
    • US$19.54
    • US$10.99
    • US$10.38
    • US$60.05
    • US$12.69
    • US$28.34
    • US$29.99
    • US$12.99