Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(19)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/08/2021

    Havent próbował jeszcze z powodu ograniczonych informacji na temat instrukcji. Budowanie jest solidne i wysokiej jakości. Pasuje idealnie. Nie próbowałem jeszcze obsługi klienta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Doskonała kontrola do użycia na moim PS4, przybyła super szybko i dobrze zapakowana. Przyciski są zapalone. Zalecam zakup! Bardzo zadowolony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Towar dotarł w dobrym stanie. Dziękuję za szybkie przybycie towarów. Masz najwyższy szacunek i uznanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2021

    To działa bardzo dobrze... Dobra imitacja komendy PS5.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Wszystko w porządku. Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Doskonała kontrola, bardzo dobre materiały. To bardzo miłe być Generic, bardzo dobrze zrobione, działa bardzo dobrze. Jedyne, co znalazłem, to wibracje, które są trochę obrzydliwe i przesadzone. Ale jest to doskonały wybór biorąc pod uwagę, że oryginały kosztują 4 razy więcej niż cena tej kontroli.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2021

    Good quality, it is working well with PS4 Pro. The USB cable is 50cm long and Nicro B port is not compatible with PS original controller USB port. The vibration feels a little gross and exaggerated.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Bardzo dobry i działa super dobrze

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Nie jest bezprzewodowa dla komputera, ale poza tym to miłe uczucie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2021

    Świetny produkt

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 186
    • Ft13 172
    • Ft7 705
    • Ft11 396
    • Ft12 817
    • Ft21 719
    • Ft6 762
    • Ft6 407
    • Ft55 906
    • Ft13 872
    • Ft5 501
    • Ft13 172
    • Ft15 308
    • Ft9 247
    • Ft16 822
    • Ft9 968
    • Ft22 505
    • Ft7 705