Opinie klientów

4.82 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(57)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(57)
    • 5 Star(49)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/02/2021

    Produkt pojawił się po 38 dniach, był w magazynie zanim wykonałem zamówienie ale od dnia wysyłki do Brazylii powiedzieli, że nie ma go więcej w magazynie, więc dotarcie tutaj zajęło prawie 40 dni. Kupiłem pełną wersję i przyszedł najbardziej podstawową wersję, zapłacił jeszcze droższą za pełną wersję i przyszedł ten dom, znalazłem ten kulejący, ale przynajmniej produkt jest taki sam jak ten na zdjęciu, Myślę, że to działa tylko na oryginalnych grach testowałem San Andreas pirat GTA i to nie działa, zobaczmy z innymi grami, które mam, czy to nie będą stracone pieniądze!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Przybyło ok pomimo minimalnego opakowania pokazuje się jako kontroler Xbox 360 w okienkach 10,Xbox 1 na Steam? Wszystkie przyciski działają bez zarzutu, poza LB naramiennik & RB otwarty i odcina plastikową kartę ogranicza ruch, dobry kontroler dla sub 30 Euro USb ładowania odbiornika do pc idealne małe akumulatory litowe.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Gamepad został dostarczony do mojego domu w Turcji w ciągu 1 tygodnia. Nie ma żadnych brakujących lub uszkodzonych części gamepadu, przyszedł do mnie, tak jak zamówiłem i działa całkowicie bez zarzutu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Jak na cenę, to w porządku. Wypustki wydają się tanie i puste. Battery Life zostanie jeszcze przetestowane. Jako dodatkowy kontroler dla dzieci jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Wielka kontrola

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Produkt dotarł w prawo!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Wszystko tam jest, bardzo dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2020

    Świetny produkt, bardzo piękny i działa doskonale.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Doskonała kontrola, mocny odcisk stopy, bardzo mi się podobało. Używałem przez 6 godzin i nie spuścił. (Wyłącz funkcję wibratora, aby zaoszczędzić więcej baterii z sterowania, jeśli jej nie przegapi) Jedyną rzeczą, która pozostała do życzenia, był brak komunikacji ze sprzedającym, która była nieobecna w całej trajektorii kontroli. (Kupiłem kontrolę w listopadzie 2020 r. i przybyłem w dniu 03.01.2021 r

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Punkty pozytywne: solidny, dobry ślad, bezpośrednie połączenie (testowane tylko na PC), dokładne, wibracje ok. To trwało tylko 13 dni po wpisie (mieszkam we wnętrzach Minas). Negatywne punkty: Mini USB ładowania połączenia (może być typ C), kije nie są gumowane, co zaburza przyczepność palców, przyszedł bardzo źle zapakowany, Tylko owinięte w małą bąbelkową torbę, wewnątrz opakowania, żadnych pudeł lub pianki do uderzenia poduszki. Cieszę się, że wydaje się solidna, nie wykazująca żadnych szkód, ale mimo to sklep musi się trochę poprawić w kwestii opakowań.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5,149
    • Ft7,266
    • Ft3,631
    • Ft7,568
    • Ft7,266
    • Ft6,357
    • Ft13,928
    • Ft10,900
    • Ft11,203
    • Ft7,266
    • Ft4,540
    • Ft26,043
    • Ft9,083
    • Ft3,995
    • Ft5,146
    • Ft19,380
    • Ft10,597
    • Ft30,586