Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(84)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(84)
    • 5 Star(67)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/08/2021

    Wygląda na to, że padlina jest krucha, cienka. Kontrola działa bardzo dobrze na wszystkich komendach i ma tę zaletę, że jest akceptowana na wielu platformach. Minusy, które widzę, są dongle do pary i nie mają wejścia telefonu, ale pakiet zawiera oprócz tego dongle, Android typu C i mini USB PATA adaptery i kabel do ładowania. Dobrze kompletny moim zdaniem, polecam produkt każdemu, kto chce połowę ceny i być w stanie używać na więcej niż jednej platformie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Tusza jest bardziej krucha, nie przypomina oryginału. Wydaje się, że bateria zajmuje kilka godzin gry hazardowej, nie jest jeszcze możliwe poznanie jego życia, ale proces ładowania działa bardzo dobrze. Za cenę, zaletą jest różnorodność systemów, w których można użyć tego samego, ale nie wiem, czy jest wart pół oryginału, w moim przypadku dla młodszych bratanków, by kupić dwa za jedną rekompensatę, Ponieważ bardzo łatwo niszczą kontrolę. Układ pary działa bardzo dobrze i pasuje do adapterów typu C, kabla ładowarki micro USB i USB.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Produkt spełnia to, co obiecuje, jest tylko niewygodny, ponieważ musi włączyć PS3, aby następnie rozpoznać kontrolę. Najgorsze było użyte opakowanie, nie pochodzi od producenta, a przyszło tylko zawinięte w plastik z bąbelkami i wewnątrz taniego pudełka. Ten rodzaj produktu nie może być dostarczany w ten sposób.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Produkt pojawił się po 38 dniach, był w magazynie zanim wykonałem zamówienie ale od dnia wysyłki do Brazylii powiedzieli, że nie ma go więcej w magazynie, więc dotarcie tutaj zajęło prawie 40 dni. Kupiłem pełną wersję i przyszedł najbardziej podstawową wersję, zapłacił jeszcze droższą za pełną wersję i przyszedł ten dom, znalazłem ten kulejący, ale przynajmniej produkt jest taki sam jak ten na zdjęciu, Myślę, że to działa tylko na oryginalnych grach testowałem San Andreas pirat GTA i to nie działa, zobaczmy z innymi grami, które mam, czy to nie będą stracone pieniądze!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Gamepad został dostarczony do mojego domu w Turcji w ciągu 1 tygodnia. Nie ma żadnych brakujących lub uszkodzonych części gamepadu, przyszedł do mnie, tak jak zamówiłem i działa całkowicie bez zarzutu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Świetnie przybył przed datą i działa na PS3 i PC i dobre r, które nie muszą instalować dysku, aby grać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Jak na cenę, to w porządku. Wypustki wydają się tanie i puste. Battery Life zostanie jeszcze przetestowane. Jako dodatkowy kontroler dla dzieci jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Produkt dotarł w prawo!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Wysokiej jakości kontroler, Windows OS rozpoznaje automatycznie plug-n-play

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Bardzo lekka i tania, ale bardzo reaguje. Dobra wartość i bardzo szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 616
    • Ft12 366
    • Ft9 157
    • Ft24 041
    • Ft13 215
    • Ft9 157
    • Ft2 667
    • Ft4 577
    • Ft7 630
    • Ft4 937
    • Ft29 738
    • Ft21 146
    • Ft15 264
    • Ft20 816
    • Ft3 814
    • Ft31 391
    • Ft8 919
    • Ft24 781