Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(8)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(8)
    • 5 Star(7)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/04/2022

    Ogólnie rzecz biorąc, bardzo dużo jak na cenę. Jedyne, czego nie kocham, to to, że nie można skosumować rgb na stacji ładującej. Ale za cenę dostaniesz piękną i dobrej jakości mysz bezprzewodową!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2022

    Dostarczone wcześniej niż myślałem. Nie jest to skomplikowane w użyciu. Podoba mi się, że istnieje możliwość wyłączenia RGB. Zdecydowanie polecam ✨

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2022

    Wzór Sakury i oświetlenie RGB 🌸🌸🌸

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2022

    To jest wielka mysz! Istnieje kilka błędów ortograficznych w sterowniku ręcznego. (także, musisz wyszukać kierowcę w Internecie, co nie jest oczywiste w instrukcji). Mysz ma również inną konstrukcję niż model bazowy, co oznacza, że ikona na sterowniku jest nieprawidłowa. Ogólnie, dość mylące do konfiguracji, ale mimo wszystko świetna mysz. Pudełko też było trochę potłuczone, ale to było do przewidzenia.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2022

    To jest świetna mysz za tę cenę. Lekki i ma dok? Nigdzie indziej nie dostaniesz takiej kradzieży

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2022

    Świetne na wartości. Doskonałe światła RGB, dobry czujnik z regulowanym DPI. Sprawdź mój film: https://youtu.be/U1ZmY8AumNU

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2022

    Bardzo ładna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2022

    Doskonała jakość, dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$52.99
    • US$57.99
    • US$49.99
    • US$27.99
    • US$56.99
    • US$46.99
    • US$46.99
    • US$62.99
    • US$11.99
    • US$21.99