Opinie klientów

4.87 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(4218)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(4218)
    • 5 Star(3751)
    • 4 Star(404)
    • 3 Star(49)
    • 2 Star(8)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/09/2020

    Ttvar regkchen szybko, iml usługa dostawy. Materiał jest jakość, wszystko gotowe. Kupuj śmiało. Instrukcje wyszukiwania w Internecie, na YouTube wideo z otwierania zamków jest pełne. Dobrze i zamek przezroczysty dla czegoś tak samo zastosowane:)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2020

    Niestety niektóre narzędzia były na wpół upieczone, nawet wtedy naprawdę je polubiłem, jestem amatorem i już udało mi się otworzyć kilka zamków. Zamka, jednak, uważam, że jego mózg jest bardzo słaby. Jest zrobiony z bardzo miękkiego materiału, w przeciwieństwie do prawdziwego metalu. A ponieważ jestem początkującym, to jądro w końcu wypuściło kilka odłamków, ale ponieważ propozycja produktu jest do szkolenia, oczekuje się, że będzie odporny na co najmniej prawdziwe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2020

    Narzędzie to bardzo dobra jakość za cenę. Niektóre z nich są pogięte, ale za cenę są naprawdę dobre. Używam ich przez tydzień i jest bardzo fajnie. Zamek nie jest taki dobry. Otworzyłem go 10 razy i metal zaczął się deformować z powodu napięcia. Ale ogólnie za taką cenę jest tego warte.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Rozkaz dotarł zgodnie z planem. Śledzony aż do ostatniego punktu. Dobry sklep, dobry sprzedawca! Dziękuję!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Przybyło dobrze zapakowane, ale większość kilofów była wygięta. Kilku z nich jest mocno wygięte. Zamek jest szybko zużyty w otworze, więc nie będzie trwał przez wiele otworów. Za taką cenę, nie można oczekiwać zbyt wiele. Ogólnie jestem zadowolony z produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2020

    Zamek, który wysłali był już w złym stanie, kiedy został dostarczony, ale wytrychy są w dobrym stanie, miał szansę otworzyć zamek dwa lub trzy razy, ale elementy zamka tak się uszkodziły, że nie mogły ponownie otworzyć zamka. Mimo to, to był dobry sposób, by nauczyć się otwierać zamek i uczyć się systemu. Jak mówiłem, kilofy są w dobrym stanie i zdecydowanie warte pieniędzy, jeśli jesteś nowy w wytrychu. Dostałem paczkę szybciej niż się spodziewałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2020

    Bardzo dobry produkt, trochę długo czekać, ale opakowanie jest solidne, a zawartość opiera się podróży. Bardzo praktyczne i zabawne do nauki i w swoje ręce. Mały zestaw narzędzi jest dobrze wykonany i kompletny, co pozwala zabrać go w dowolnym miejscu z albo. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2020

    Bardzo dobra ogólna jakość, może być stosowany profesjonalnie po pewnym szlifowaniu. Jedyny mankament, jaki zauważyłem to zamek treningowy, ma plastikowy rdzeń, który pękł natychmiast. Mogę to polecić!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Warte pieniędzy jak na stertera! Wielka wartość, szkoda tylko, że nie używa się innej stali, ponieważ ta stal jest łatwo zgięta i pamięta zakręt bardzo dobrze. W przeciwnym razie wydaje się to dość trwałe. Blokada Demo jest dobra, aby nauczyć się, jak działa zamek i wypróbować nowe techniki, ale nie jest to zamek treningowy. Tego można było się spodziewać. Puch jest przyzwoitej jakości i świetny do przenoszenia kilofów i narzędzi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2020

    Zdecydowałem się wejść do zamka i wytrychać, i odebrać ten zamek i wytrychy. Jestem pod wrażeniem! Wytrychy są dość mocne, a ja otwierałem zamek, z którym to przyszło kilka razy. Wypróbuj górne napięcie klawisza i jednopinowe wybieranie jednym z małych zakrzywionych kilofów, lub grabienie go za pomocą grabi falowych. Wytrychy nie są z najwyższej półki, ale są dość wytrzymałe i czuję, że mogę wybrać z nimi sporo zamków. Zgodnie z rekomendacjami moich przyjaciół z Locksportu, delikatnie wypełniłem końcówki kilku jednopinkowych kilofów, aby dać bardziej dotykowe opinie i pozwolić im łatwiej się prześlizgnąć. To wydaje się być świetny zestaw startowy i polecam go!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5,799
    • Ft5,116
    • Ft3,880
    • Ft3,543
    • Ft5,155
    • Ft2,683
    • Ft7,638
    • Ft1,498
    • Ft4,224
    • Ft2,982
    • Ft2,982
    • Ft1,609
    • Ft2,128
    • Ft1,657
    • Ft3,827
    • Ft5,671
    • Ft5,967
    • Ft6,764