Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(4294)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(4294)
    • 5 Star(3807)
    • 4 Star(416)
    • 3 Star(54)
    • 2 Star(10)
    • 1 Star(7)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/01/2021

    Rozkaz dotarł zgodnie z planem. Śledzony aż do ostatniego punktu. Dobry sklep, dobry sprzedawca! Dziękuję!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Przybyło dobrze zapakowane, ale większość kilofów była wygięta. Kilku z nich jest mocno wygięte. Zamek jest szybko zużyty w otworze, więc nie będzie trwał przez wiele otworów. Za taką cenę, nie można oczekiwać zbyt wiele. Ogólnie jestem zadowolony z produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Warte pieniędzy jak na stertera! Wielka wartość, szkoda tylko, że nie używa się innej stali, ponieważ ta stal jest łatwo zgięta i pamięta zakręt bardzo dobrze. W przeciwnym razie wydaje się to dość trwałe. Blokada Demo jest dobra, aby nauczyć się, jak działa zamek i wypróbować nowe techniki, ale nie jest to zamek treningowy. Tego można było się spodziewać. Puch jest przyzwoitej jakości i świetny do przenoszenia kilofów i narzędzi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Ten zestaw jest niesamowity, za tą cenę. Po jakimś szlifowaniu te kilofy zadziałały na wszystkie kłódki, które miałem pod ręką. Kłódka praktyki jest również niesamowita do nauki podstaw, ale jeśli poważnie myślisz o zamykaniu prosimy podnieść więcej kłódek. To będzie 5 gwiazdek, ale pudełko przybyło trochę zgniecione, co spowodowało, że niektóre typy były wygięte. TL;DR Jeśli chcesz się dostać do otwierania zamków i masz budżet, nie możesz tego pokonać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Dotarłem tam szybko, ale niektóre części były trochę wygięte, ale udało mi się je szybko naprawić. Zamek, jeśli nie działa, ma bardzo luźną spinkę i trudno ją naładować. Jeśli otworzy się za pomocą narzędzi, ale nie sądzę, że to potrwa długo, to jest bardzo słaba jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    This looks awesome. The picks have a neat leather holder, and the lock is really completely see-through. The package got a little nudge but everything inside is intact and looks pretty cool. I recommend this. 5stars

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    looks damn good! I was utterly impressed by first off the shipping on Banggoods behalf I mean Wow, getting a package into South Africa so quickly is utterly impressive. And second the product is good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Jeszcze nie przetestowany, ale wygląda na to, że jest wykonany z materiału wysokiej jakości, który trwa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Dobry zestaw, niektóre były wygięte, jak oczekiwałem od innych komentarzy, ogólnie jestem zadowolony z zakupu. Magazyn CZ jest powolny i leniwy, dodać 10 dni do fałszywego czasu dostawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Materia czystego blokady CORE JEST PLASTYCZNE, więc jeśli chcesz ćwiczyć otwieranie, będzie się wywarł w 20 otwieranych Wytrychy są świetne, ale niektóre z nich wygięły się z fabryki, więc musiałem je wyprostować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 108
    • Ft8 009
    • Ft7 879
    • Ft4 717
    • Ft10 724
    • Ft4 736
    • Ft8 097
    • Ft7 012
    • Ft7 003
    • Ft12 379
    • Ft5 105
    • Ft13 587
    • Ft5 357
    • Ft4 856
    • Ft8 069
    • Ft7 564
    • Ft9 828
    • Ft4 411