Opinie klientów

4.83 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(23)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(23)
    • 5 Star(19)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/05/2021

    Doskonały zestaw, jest taki jak na zdjęciach. Trzy tygodnie zajęło dotarcie tam i wszystko było w porządku. Jedynym szczegółem jest logo, które usuwają porysowane, ale poza tym wszystko jest kompletne i żadnych trafień. Dobry sprzedawca by się odkupił. 10/10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Bardzo dobre narzędzia. Na czubkach szczypców jest trochę bałagan. Na pudełku są też okropne ślady szlifowania, ale to nie problem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Szybko przyszedł!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    To jest dokładnie ten sam zestaw, który pokazał LPL. Ma kilka znaków identyfikacyjnych, ale to ten sam zestaw! Moje zdanie to... Zaoszczędź sobie trochę pieniędzy i weź ten wykaz. To ten sam zestaw i lepsza cena!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    Dokładnie tak, jak się spodziewaliśmy. Zgaduję, że jesteś tu też od prawnika od wytrychu, jeśli nie i kupujesz to, powinnaś go sprawdzić. Ma świetną recenzję tego produktu na YouTube szczegółowo wszystko i jego zastosowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • JBBVIP3
    FR
    18/02/2021

    Artykuł zgodny z opisem, solidny i funkcjonalny, szybka i schludna wysyłka, nie proszę więcej. Dziękuję, :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Szkoda, że jakość szczypców nie jest lepsza, ale wszystko inne jest uczciwe w tej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Product is very fine. Grinding marks on the box, but not a problem. Thanks

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    Doskonały stosunek jakości do ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    Rozsądna jakość dostarczone w odpowiednim czasie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 438
    • Ft4 425
    • Ft5 899
    • Ft6 013
    • Ft10 209
    • Ft3 974
    • Ft5 363
    • Ft2 723
    • Ft2 671
    • Ft20 264