Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(857)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(857)
    • 5 Star(798)
    • 4 Star(38)
    • 3 Star(11)
    • 2 Star(6)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/12/2020

    Działa bardzo dobrze. Bardzo dobra jakość, możliwość wyłączenia go bez odłączenia jest bardzo wygodne do pracy trochę długo. Ponadto czas rozgrzewki jest bardzo szybki. Adapter do podróży do kraju, w którym gniazdo energetyczne nie jest UE, jest również wygodny. Gorąco polecam to lutowanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Świetnie lutownica, mógłbym przybyć z cienkim końcem, i atomizować tenque użyć daptatora. Plus żelazko spawane i bardzo dobry, mały test, który zrobiłem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Dotarło OK. Nietknięty, i świetne opakowanie, bardzo dobrej jakości produkt! To był bardzo dobry zakup!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Wygląda dobrze, mały i lekki. Dostarczona końcówka jest bardzo spiczasta, więc będzie zamawiać zestaw wydłubionych końcówek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Jest to bardzo dobre żelazo mam już jeden i jest z wtyczką AU - NZ na nim, top produkt. To też przychodzi bardzo szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Super lutownica, mała i kompaktowa! Dzięki, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2017

    Have a real ceramic heater heating up like a flash! Inside have a good look cable little bit hard but easy way to replace it with soft silicone. Have a temperature correction function (calibrating) last temperature store in memory when disconnect from power. LCD little bit pale need to find viewing angle to set temperature but this not a problem one time set and forget about that. Packed well with much foam.Good choice!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2020

    Opóźniona dostawa (kilka miesięcy) z magazynu CN do Włoch, z powodu zagrożenia zdrowia, pierwszy pakiet został prawdopodobnie zgubiony i ponownie wysłany po moim wniosku do obsługi klienta. Paczka była bardzo zgnieciona, ale na szczęście nie wpływa na przedmiot z powodu ochrony z pianki plastikowej. W zestawie dołączono europejską wtyczkę adaptera (tylko przyklejoną do opakowania szkocką), jednak samo lutownica posiada prawidłową europejską wtyczkę schuko (typ F). Niespodziewany i dziwny, ale wciąż przydatny prezent. Lutowanie wydaje się być dobrze zmontowane i w pełni sprawne, zadowolony z tego.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2017

    Отличный паяльник с полноценным контролем температуры. Довольно быстро набирает температуру. С холодного до 300 набирает за несколько секунд. Менять температуру можно просто держа нажатой соответствующую синюю кнопку. Пока мигает экран идет настройка температуры. Показания температуры можно калибровать. Кратковременное нажатие на кнопку включения и выставляем коррекцию температуры в плюс или в минус. Провод нормальный. При работе ничего не пищит. Вилка европейская. В общем рекомендую к покупке.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2020

    To lutownica nie jest złym wykonaniem. Jeśli zmienisz UE otrzymasz normalną wtyczkę UE i adapter z amerykańskiej wtyczki na wtyczkę UE to jest naprawdę tanie i nie ma sensu, ponieważ mam normalną wtyczkę UE. Na lutownicowym żelazku fit 900T skierowanym na niego miedzianym szpiczastym ma milimetry miejsca po obu stronach, że jest tak, ponieważ miedź może się rozszerzać. Czarne punkty pasują lepiej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 148
    • Ft4 412
    • Ft3 771
    • Ft3 054
    • Ft3 991
    • Ft10 894
    • Ft29 617
    • Ft5 233
    • Ft3 265
    • Ft2 016
    • Ft12 577
    • Ft3 142
    • Ft3 353
    • Ft7 859
    • Ft2 098
    • Ft9 441
    • Ft22 641
    • Ft2 538