Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1087)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1087)
    • 5 Star(980)
    • 4 Star(67)
    • 3 Star(20)
    • 2 Star(10)
    • 1 Star(10)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/05/2021

    Wspaniała latarka, silna i wytrzymała. Jest wyposażony w uchwyt na baterie 3 x AAA, a także w pojedynczy akumulator 3,7V 18650. Ładowarka akumulatorowa do gniazda ściennego jest w cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2020

    Otrzymany bezpiecznie, mały rozmiar & lekka waga, ale dobry, łatwy do przenoszenia... Mam darmową ładowarkę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Otrzymałem produkt. Brakuje baterii do ładowania. Sprawa, w której bateria powinna się pojawić jest pusta, tak jak na zdjęciu. Wewnątrz obrony znajduje się adapter na 3 małe baterie, ale nie ma baterii do ładowania, jeśli przyjdzie ładowarka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Przybył w 13 dni (Włochy). Musi kupić baterie, nie wiem czy działa... Ale to chyba dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Solidne światło, nie bardzo defensywne, chyba że rozwalisz komuś czaszkę, może kolano lub łokieć też by zadziałały. Zbyt lekkie na uderzenie masy ciała.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    Idealna pozycja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2021

    Górna góra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2016

    Great item. not heavy but strong and can hold on it firmly. I was disappointed at first because it didn't come with the strap and battery, and the charger had UK plug. But looking closer at the description, it says Power: 3pcs AAA Batteries or  1pc 18650 Battery (Not included.) and the Package includes : 1 x Security Flashlight (Hand Strap is not included.) 1 x EU Charger. Regardless, it is a great item. Actually, I ordered another one with separate 18650 batteries and straps.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2020

    To latarka. Nie, to patyk. To latarka na patyku. Istnieją 3 tryby oświetlenia. Wysoka, niska i stropowa. To jest latarka. Wygląda dobrze i przerażająco.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2019

    I bought this item for test. I mentioned the value I pay for this gadget is acceptable even if I fail. But I did not. I'm happy aboout as it is a "hadsome" tool with enough brigtness (LED lumen OK) . The quality is OK, well manufactured. The handle fits in every hand. It's easy, even kids can hold it. The hard rubber at the end of the rod makes it for a good PROTECTIVE tool. (Self defense as it is described.) It is not for attacking others. Well done.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 084
    • Ft6 407
    • Ft11 975
    • Ft3 558
    • Ft2 134
    • Ft3 728
    • Ft6 768
    • Ft7 832
    • Ft3 913
    • Ft3 558
    • Ft2 134
    • Ft3 537
    • Ft1 064
    • Ft2 488
    • Ft5 337
    • Ft2 488
    • Ft8 898
    • Ft5 618