Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(257)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(257)
    • 5 Star(241)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/10/2020

    Paczka dotarła do Białorusi w 55 dni. Śledzony do przekazania. Sprzedawca i towar polecam.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2019

    Доставка до Самары 14 дней - супер !!!! Качество отличное !!! Инструмент почти под все цилиндры . Продавец надёжный. Нареканий нет . 5 звёзд заслуженно !!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2016

    I am happy with everything. Goods sent very quickly! Product quality! Cheaper I never found. Who cares, here's my review on this product https://www.youtube.com/watch?v=6fQbElyZUT0

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2018

    Excelente estado buen servicio. contenido completo buena calidad entrega a tiempo.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2016

    Очень понравился инструмент! Доставка шустрая. Профилей много, правда больше малораспространённых, но из-за этого в принципе и брал.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2020

    Przyszedł poobijany

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2019

    cómo siempr, exactamente lo que pido

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2019

    Very good,ok thanks

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2017

    Быстрая доставка до Краснодара. По качеству стоит потраченных денег продавца рекомендую. Регистрируемся покупаем через сайт и получаем 15% часть денег с покупки обратно работает проверенно https://letyshops.ru/soc/sh-1/?r=734242

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2017

    Спасибо, набор принёс курьер через четырнадцать дней после заказа, спасибо за оперативность! Набор был запаян в плёнку всё на месте и целое, правда вместо трёх комплектов фольги положили один - это минус! А так всё норм!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$34.61
    • US$8.79
    • US$24.99
    • US$35.22
    • US$19.40
    • US$9.93
    • US$20.87
    • US$12.69
    • US$18.58
    • US$24.48
    • US$22.98
    • US$32.33
    • US$7.99
    • US$8.10
    • US$26.99
    • US$16.19
    • US$35.99
    • US$22.99