Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(250)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(250)
    • 5 Star(234)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/02/2021

    Dostarczone do Kurska w 2 tygodnie. Cała sprawa. Wątpliwe przy zamawianiu ze względu na negatywne recenzje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Wszystko przyszło w jednym kawałku. Sprzedawca polecam. Odsłania wiele larw, ale w Rosji larwy są trzy, cztery. Jest dysk do nauki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Otrzymuję to, ale nie wiem, czy działa dobrze, czy nie.. Później wypowiadam swoje wnioski.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Już dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2020

    Paczka dotarła do Białorusi w 55 dni. Śledzony do przekazania. Sprzedawca i towar polecam.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2019

    Доставка до Самары 14 дней - супер !!!! Качество отличное !!! Инструмент почти под все цилиндры . Продавец надёжный. Нареканий нет . 5 звёзд заслуженно !!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2016

    I am happy with everything. Goods sent very quickly! Product quality! Cheaper I never found. Who cares, here's my review on this product https://www.youtube.com/watch?v=6fQbElyZUT0

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2018

    Доставка Краснодарский край 9 дней службой EMS.Посмотрел,все в комплекте как в описании.На деле еще не проверял,но качество достойное.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2017

    Быстрая доставка до Краснодара. По качеству стоит потраченных денег продавца рекомендую. Регистрируемся покупаем через сайт и получаем 15% часть денег с покупки обратно работает проверенно https://letyshops.ru/soc/sh-1/?r=734242

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2017

    Спасибо, набор принёс курьер через четырнадцать дней после заказа, спасибо за оперативность! Набор был запаян в плёнку всё на месте и целое, правда вместо трёх комплектов фольги положили один - это минус! А так всё норм!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 501
    • Ft3 820
    • Ft2 864
    • Ft7 356
    • Ft6 190
    • Ft2 940
    • Ft3 049
    • Ft10 191
    • Ft5 396
    • Ft7 021
    • Ft6 368
    • Ft4 785
    • Ft7 961
    • Ft3 307
    • Ft3 928
    • Ft3 182
    • Ft6 992
    • Ft7 642