Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(3460)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(3460)
    • 5 Star(3273)
    • 4 Star(162)
    • 3 Star(19)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/05/2021

    Arrived quickly in a month, very well packaged in carton box and bubble wrap, came with English user manual, quality is good, accurate but need some time for adjusting, use 2pcs AAA batteries (batteries are not included in the set), the display is bright with good contrast even on direct sunlight, show temperature in Celsius/Fahrenheit switchable with touch button on the display, on the back have 2pcs strong magnets for secure attachment on the metal surfaces, just perfect for its price!!! ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Banggood,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    Pakiet przybył jak zawsze po około 3 tygodniach, jestem bardzo zadowolony, spełnia swój obowiązek! jest prosty higrometr, z odczytem temperatury pokojowej, Używam go do sprawdzenia wilgotności wewnątrz pudełka z żarnikiem do drukarki 3d, i muszę powiedzieć, że jest to bardzo wygodne również dlatego, że bateria (rozmiar AA) jest prawie nigdy nie wyładowywana!! Może być umieszczony jak na zdjęciu, ale jest również dostarczany z magnesów, które umożliwiają stabilne i bezpieczne położenie w ścianach magnetycznych zarówno pionowych jak i w suficie.Polecane szczególnie w cenie!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Był w przyzwoitym opakowaniu z podręcznikiem ENG. Cyfry są wyraźnie widoczne nawet z odległości 3 m (9,84 stóp). Ogólnie kąty widzenia są dopuszczalne. Cechy 3 opcji zawieszenia/stania (magnesy, dziurka w śrubie/gwoździe, nawias stojakowy). Wyświetla również temperaturę i wilgotność min. na co dzień. Min, maksymalne wartości można zresetować ręcznie, naciskając i trzymając przycisk ekranu dotykowego przez 3–5 sekund. Ma całkiem dobrą dokładność, zgadza się z drogimi instrumentami. Moje porównanie obok siebie z Xiaomi Smart Termometr Hygrometr 2 pokazuje różnicę +0,5C dla temperatury i -4% dla wilgotności.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    Bardzo fajny gadżet, wygrany w grze o pieniądze Banggooda. Dostarczone w ciągu zaledwie 2 tygodni przez linię priorytetową UE, dodatkowe opakowanie z bąbelkami wewnątrz pudełka, więc wszystko zostało uszkodzone, nawet pudełko. Działa z 2 bateriami AAA i posiada 3 opcje montażu: dziurkę od klucza, magnesy lub nawias tylny. Przełącza się z °C na °F poprzez naciskanie na ekran... I to wszystko. Bardzo się cieszę, że to wygrałem, wielkie dzięki Banggoodowi za to rozdanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Dzięki za dobre rzeczy! Dokładność higrometru nie wykazuje rozbieżności z mechanicznym, termometr o 0,5 stopnia ma rozbieżności w porównaniu z rtęcią in plus, która jest prawie idealnie idealna dla termometrów elektronicznych. Zalecane do zakupu!!! Udanych zakupów!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Otrzymałem towar, mimo że nie napisałeś adresu, musiałem go odebrać osobiście, a on prawie mi go nie dał

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Termometr cyfrowy Hygrometr Jednocześnie mierzy temperaturę i wilgotność. Dotknąć przycisku, aby włączyć jednostkę temperatury: Celsjusza (°C) lub Fahrenheita (°F). 2 magnesy na metalowe materiały. Z dziurą, która przymocuje ją do ściany lub do ściany. Z nawiasem, może być umieszczony na stole. Zasilane 2 x 1,5V akumulatory AAA (nie zawiera).Wyrób dobrej jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Przybył w czasie. Wyświetlacz nie ma jednak szerokiego kąta widzenia i w naprawdę sugeruje przycisk do oświetlenia wyświetlacza, ponieważ może być używany w szafach lub miejscach o niskim stanie światła. Jak dostałem 2 miałem szansę porównać wyniki i oba wydają się być w granicach -1 stopnia Celsjusza błędu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    I am pleased with how fast this product has been shipped, and, of course, with its quality! I consider buying from this seller other products in the future.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Niezły gadżet! Mam jedną do domu i jedną do szafy sieciowej w pracy. Muszę kupić nawilżacz, skoro wiem, jak niska jest wilgotność w moim domu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 745
    • Ft3 524
    • Ft3 356
    • Ft3 524
    • Ft5 188
    • Ft2 049
    • Ft8 242
    • Ft4 577
    • Ft3 170
    • Ft6 104
    • Ft3 875
    • Ft2 113
    • Ft11 295
    • Ft11 634
    • Ft8 461
    • Ft9 872
    • Ft7 756
    • Ft3 875