Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1825)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(1825)
    • 5 Star(1736)
    • 4 Star(70)
    • 3 Star(14)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/12/2017

    Рекомендую! нормальный стрипер за адекватную цену. из минусов - при снятии изоляции немного задирает провод надо регулировать а зоне резки провода лезвия сходятся под углом а не всей режущей поверхностью. жаль что почти всю работу с проводкой сделал до того как пришла посылка. banggood задумайтесь над тем что вы отправляете посылки без упаковки от повреждений!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2017

    Прежде чем купить, прочилал много обзоров на этот инструмент. Очень удачная конструкция. Очень удобный и надежный девайс. Сделан добротно. Без люфта. Приятно работать и даже просто держать в руках. Очень доволен. Спасибо Banggood! Before I bought, I read many reviews on this tool. Very good design. Very convenient and reliable device. It is made soundly. Without backlash. It's nice to work and even just keep in hand. Very satisfied. Thanks Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Bazilpo
    GR
    20/07/2021

    Bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Bardzo dobra jakość za cenę produktu.. Nie jest źle w przecinaniu drutu. Pasek kablowy jest bardzo dobry.. polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2020

    DANIU DRUTA Bardzo łatwy w użyciu lekki i silny jednocześnie ma ładny uchwyt nawet z tłustymi dłońmi nadal łatwy w użyciu Łatwo rozbiera i przecina druty Bardzo poręczne narzędzie i 100% konieczności dla każdego asortyment narzędzi 100% polecam kupić to nie będzie żałować Nic złego nie mogę powiedzieć o tym narzędziu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2019

    Fast shipping, good quality

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • BF1VIP3
    FR
    26/12/2017

    Invention géniale. Le systeme coupe les gaines avec une facilité incroyable. Excellent produit

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2017

    Вполне качественный инструмент за приемлемую цену. Уже в эксплуатации, пока справляется, насколько надёжен - время покажет...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2020

    Produkt jest bardzo dobry i został przetestowany. Produkt zgodny z opisem...dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2020

    Przyszedł bardzo szybko. Narzędzie doskonałe, bardzo praktyczne w czasie użytkowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$57.49
    • US$23.99
    • US$89.10
    • US$9.99
    • US$10.38
    • US$45.99
    • US$23.65
    • US$20.23
    • US$16.82
    • US$18.67
    • US$9.90
    • US$6.65
    • US$11.49
    • US$10.34
    • US$8.07
    • US$10.39
    • US$9.04
    • US$25.29