Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(600)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(600)
    • 5 Star(554)
    • 4 Star(36)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/02/2022

    Кусачки доставлены быстро, буквально за пару недель. Маленькие, но довольно удобные. Есть фиксатор закрытого положения. Кусают, заточены. За полную цену Я бы подумал ещё брать или нет, но со сбей цену за 2 бакса пойдут. Рекомендую!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Szybka dostawa. To sprawia, że robota jest wykonana. Nie mogę narzekać po jednym użyciu. Mam nadzieję, że to potrwa jakiś czas

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2022

    super small small hip pliers, very good quality, recommended product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2022

    Good product. Shippment took a bit longer than expected.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2019

    Нормальные небольшие кусачки для медных проводов толщиной до 1мм, сомневаюсь что больше возьмут...заточка так себе... одноразовые....за свою цену пойдут. время покажет сколько проживут.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2018

    The description is accurate in stating that this is a mini side cutter for it is absolutely tiny! The ground is not as precision as the larger ones on offer here but it still works.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2018

    This is a great pocket size cutting plier. I do love it! First experience and usage convinced me that it is robust and cuts very well. It has a blade locking that keeps it closed to be carried with safety. I will order more. Recommended !!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Bardzo mała jakość ok, ale nie najlepsza Wydolność na szczycie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2020

    Przyzwoity, małe nożyce. Małe i łatwe do wejścia w ciasne przestrzenie. Ostre zęby i ładny mechanizm blokujący. Świetne narzędzie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2019

    Good product. Thank you very much.The product is as described in exactly.thank you my dear seller.5 (Bangood)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$23.65
    • US$11.54
    • US$10.38
    • US$11.37
    • US$11.54
    • US$31.17
    • US$10.34
    • US$21.64
    • US$10.38
    • US$9.99
    • US$28.79
    • US$42.72
    • US$14.22
    • US$9.99
    • US$20.99
    • US$10.34
    • US$16.99
    • US$23.99