Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(582)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(582)
    • 5 Star(537)
    • 4 Star(35)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/07/2021

    Bardzo mała jakość ok, ale nie najlepsza Wydolność na szczycie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Przedmiot wg opisu. Wyciąć bardzo dobrze.1,0 mm di Copper Wired. Wright 50 gramów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Przydatne małe narzędzie do precyzyjnego cięcia....max 1 mm druty

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Nie spodziewałem się, że będzie tak mały. Dobrze się kroi, ale nie podoba mi się fakt, że nie otwiera się zbyt wiele. Mogę przeciąć tylko małe kable 20 awg

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2020

    Wygląda zrobione dobrze postaram się użyć go wkrótce, szkoda czasu przyjazdu żenujące!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2019

    Нормальные небольшие кусачки для медных проводов толщиной до 1мм, сомневаюсь что больше возьмут...заточка так себе... одноразовые....за свою цену пойдут. время покажет сколько проживут.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2018

    The description is accurate in stating that this is a mini side cutter for it is absolutely tiny! The ground is not as precision as the larger ones on offer here but it still works.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2018

    This is a great pocket size cutting plier. I do love it! First experience and usage convinced me that it is robust and cuts very well. It has a blade locking that keeps it closed to be carried with safety. I will order more. Recommended !!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2020

    Przyzwoity, małe nożyce. Małe i łatwe do wejścia w ciasne przestrzenie. Ostre zęby i ładny mechanizm blokujący. Świetne narzędzie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2019

    Good product. Thank you very much.The product is as described in exactly.thank you my dear seller.5 (Bangood)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 970
    • Ft8 699
    • Ft4 411
    • Ft17 477
    • Ft7 280
    • Ft4 367
    • Ft9 465
    • Ft12 294
    • Ft4 730
    • Ft2 910
    • Ft8 825
    • Ft3 642
    • Ft4 096
    • Ft8 009
    • Ft10 714
    • Ft8 195
    • Ft5 988
    • Ft2 835