Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(159)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(159)
    • 5 Star(152)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/04/2021

    Produkt przybył w ciągu 18 dni wysyłki trochę tantrycznego produktu z drobnymi wgnieceniami w kilku miejscach, ale na szczęście przyszedł w działającym ❤ do stosowania bez maski w ciągu dnia. Widziałem, jak moje oczy są jak bęben, pieniądze za ładunek są za dużo maszyny są zbyt potężne cena to 1780 lirów teraz nie daję synowi ojca 2500 »

    Komentarze (19)
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Szybka wysyłka z magazynu UE na Litwę. Przyszedł zgodnie z opisem. Jestem całkiem zadowolony. Nie zmierzyłem jeszcze prawdziwego prądu. Zalety: lekka; kompaktowy; Łatwy w użyciu. Wady: posiadacz MMA nie jest włączony; Urządzenie to obsługuje TYLKO przewód rdzeniowy, szpulę nie większą niż 1 kg i nie ma wsadu gazu; Wygląda na to, że tryb MMA nie ma technologii łuku siłowego i antykleku.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    To przyszło 11 dni w bardzo krótkim czasie. Aras w Turcji dostarczył ładunek... Kontakt VIN jest trochę problematyczny, brak kontaktu. Działa dobrze po kontakcie.

    Komentarze (13)
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Działa dobrze, lepiej niż oczekiwano za cenę. Bardzo lekkie i praktyczne. Elektrotechnika obsługuje również TIG spadi g, jeśli jesteś w stanie go zmodyfikować. Świetna wartość, polecam.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Szybka dostawa..dziękuję za dobre próby na teraz 05511830641 jeśli ktoś ma jakieś pytania może zapytać cosap..!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Produkt jest uszkodzony, ale działa Heryerinde vuruk cizik yamulma var

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Ten spawacz jest niesamowity.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Doskonały produkt i usługa

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Bardzo dobrze zbudowana funkcja doskonale sprawdzona w mma i mig łatwe uruchomienie i łatwe spawanie w mig

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Dziękuję, drogi sprzedawco, ale dlaczego pakują się jak znalezisko w Trish? Nie mając ubezpieczenia! Zapytaj go

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 699
    • Ft3 575
    • Ft11 699
    • Ft5 362
    • Ft4 011
    • Ft3 575
    • Ft12 077
    • Ft5 074
    • Ft8 670
    • Ft106 251