Opinie klientów

4.97 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(75)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(75)
    • 5 Star(73)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/02/2021

    Był problem z zapasem z magazynu CZ, ale wsparcie bardzo mi pomogło i wysłało mi przedmiot z hiszpańskiego magazynu bez regulacji ceny (który był droższy).To duży plus dla mnie po wszystkich kłopotach, które otrzymałam dzisiaj. Bardzo dobrze zapakowane z pianki ochronnej wewnątrz opakowania.Szybko dostarczone od kuriera.Wszystko ok, uruchomiłem maszynę i działał jako urok.Dobra jakość dla pieniędzy szczególnie dla amatorów jak ja, i robienia drobnych rzeczy ze spawaczem. Bardzo zadowolony polecam! Są zdjęcia poniżej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Artykuł dotarł dość szybko i bardzo dobrze zapakowany, ma rozsądne wykończenia, chociaż maska ma mało jakości. Radzę kupić. Teraz wszystko co musimy zrobić to przetestować

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Uwielbiam to! Zacisk pękł w rękojeści, ale znowu go spawałem! Nie mam doświadczenia w spawaniu, ale to działa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Produkt jest w porządku. Sprzedałem go przyjacielowi. Cieszy się, że nic nie powiedział. To mały przenośny przedmiot

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Wszystko przyszło jak zwykle w Banggood. Pozostaje tylko testowanie! Super szybka dostawa.Bardzo polecam Banggood. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Było dobrze zapakowane i wszystko było obecne. Wygląda dobrze, muszę spróbować.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2020

    Jeszcze nie próbowałem, ale śmierdzi jak cholera.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Za mniej niż 2 dni. W zasadzie wszystko jest poprawne. Zobaczmy, jak to działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2020

    Niesamowita maszyna, którą można mieć w domu. Służyłem jej kilka godzin, żeby zrobić zapadnię do studni, i robi dobre paciorki spawalnicze.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2020

    Przybywam za dwa dni, a jedyne co przyszło z uszkodzonym szkłem maski ochronnej. Pozostaje do przetestowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft34,952
    • Ft61,701
    • Ft20,359
    • Ft317,651
    • Ft39,025
    • Ft33,595
    • Ft33,934
    • Ft31,898
    • Ft163,078
    • Ft49,718
    • Ft82,064
    • Ft33,934
    • Ft49,977
    • Ft36,310
    • Ft21,902
    • Ft37,328
    • Ft51,418
    • Ft9,561