Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(88)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(88)
    • 5 Star(85)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/02/2021

    Był problem z zapasem z magazynu CZ, ale wsparcie bardzo mi pomogło i wysłało mi przedmiot z hiszpańskiego magazynu bez regulacji ceny (który był droższy).To duży plus dla mnie po wszystkich kłopotach, które otrzymałam dzisiaj. Bardzo dobrze zapakowane z pianki ochronnej wewnątrz opakowania.Szybko dostarczone od kuriera.Wszystko ok, uruchomiłem maszynę i działał jako urok.Dobra jakość dla pieniędzy szczególnie dla amatorów jak ja, i robienia drobnych rzeczy ze spawaczem. Bardzo zadowolony polecam! Są zdjęcia poniżej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Artykuł dotarł dość szybko i bardzo dobrze zapakowany, ma rozsądne wykończenia, chociaż maska ma mało jakości. Radzę kupić. Teraz wszystko co musimy zrobić to przetestować

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Otrzymałem moje pierwsze spawanie.. dzięki! Ładny produkt. doskonały pakiet, bardzo szybka dostawa.! Postaram się go użyć w ciągu kilku dni. Dzięki Banggood ❗

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Produkt jest w porządku. Sprzedałem go przyjacielowi. Cieszy się, że nic nie powiedział. To mały przenośny przedmiot

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Uwielbiam to! Zacisk pękł w rękojeści, ale znowu go spawałem! Nie mam doświadczenia w spawaniu, ale to działa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Wszystko przyszło jak zwykle w Banggood. Pozostaje tylko testowanie! Super szybka dostawa.Bardzo polecam Banggood. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Było dobrze zapakowane i wszystko było obecne. Wygląda dobrze, muszę spróbować.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Wszystko w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Za mniej niż 2 dni. W zasadzie wszystko jest poprawne. Zobaczmy, jak to działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2020

    Niesamowita maszyna, którą można mieć w domu. Służyłem jej kilka godzin, żeby zrobić zapadnię do studni, i robi dobre paciorki spawalnicze.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft15 415
    • Ft2 227
    • Ft12 102
    • Ft4 043
    • Ft4 125
    • Ft5 731
    • Ft7 642
    • Ft20 174
    • Ft3 313
    • Ft17 518