Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(23)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(23)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/07/2020

    Przybył wcześnie, bardzo zadowolony z zakupu doświadczenia, idealny spawacz do moich wymagań, praca po prostu dobrze, ogólne najwyższe oceny

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Dobra maszyna, ale zepsuta wysyłka, dolna płyta mocująca transformatora zatopiona, wewnętrzna część, gdzie zabiera druty z rozdwojonej cewki, drzwi zawiasami, gdzie nić jest wygięta. W każdym razie, musiałem wszystko rozmontować i wszystko wyprostować tak, aby transformator był mniej lub bardziej prosty i drzwi się zamknęły. Szkoda, że towar jest traktowany, znam jego ciosy. I nie miej numeru narodowego w Banggood Hiszpanii, który coś ci rozwiąże. W każdym razie, to moje doświadczenie...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2020

    Spawacz Daniu MIg to produkt wartościowy. Idealnie pasuje do moich wymagań. Testowałem dzisiaj, działa dobrze. Czas dostawy był szybki i nieskazitelny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Lauland
    US
    05/12/2020

    Bardzo dobre dla pieniędzy, jeśli przewód nie zatyka się, jak używać małego spawacza nie były jeszcze w stanie go używać, więc wrócę do tej wysyłki informacji to była szybka dostawa dostałem go z US WARHOUSE w Kalifornii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2020

    Dobry produkt dla hobbystów, sprawdzony i robi ładne spawanie. Zalecany

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2020

    Maszyna działa, transformator jest niskiej jakości i hałaśliwy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Otrzymany przedmiot, ale pewne drobne siniaki Maszyna była eksperymentowana ze spawaniem i dobrze działa A transport był szybki w ciągu 6 dni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2021

    Otworzyłem opakowanie i namieszałem. Wewnątrz szyby ekranu maski był złamany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    Bardzo dobra :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Idzie luksusowo, idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3,730
    • Ft12,461
    • Ft3,391
    • Ft3,119
    • Ft2,774
    • Ft9,561
    • Ft2,718
    • Ft13,677
    • Ft9,253
    • Ft54,297