Opinie klientów

4.9 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(173)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(173)
    • 5 Star(158)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/12/2020

    Naprava deluje dobro, težava je odstopanje +/- 6 mm, tako da za kaj natančnega ni uporabna. Majhna naprava, uporabna za nezahtevna dela.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2020

    Wszystko zgodnie z opisem. Dobra wysyłka też. Jestem bardzo zadowolony! Dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2020

    Ta mała działa. Dokładnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2020

    Plusy - to jakość wykonana i wykonana z metalu Dokładny pomiar - dla działań budowlanych OK Wiele funkcji Praktyczny projekt Wyświetlacz jest dobry Minusy - odporność na uderzenia jest OK - musisz na to uważać Małe litery i cyfry Plusy - jest dobrze wykonane i wykonane z metalu Zawsze pamiętaj o rzeczach - dla tych rzeczy OK Wiele różnych typów Projekt wnętrza Wyświetlacz jest dobry Przeciw - jeszcze raz jest OK - musisz być bezpieczny Małe orzechy i orzechy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2019

    Shipped 2 months, very long did not send. Tool is in the factory box, with the instruction. Operational condition: tested all works. But to the description on the website, in the instruction and on a foto on the box - does NOT CORRESPOND. Accuracy is low, it is more the declared 2 mm; the laser periodically randomly lights up in half-heat. The display is VERY SMALL 2x1,5 mm (!) to work with it is intolerable. It is DECEPTION!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2020

    Bardzo przyjazna konstrukcja w aluminium. Jestem rozczarowany ekranem, który jest faktycznie mniejszy niż na zdjęciu artykułu:( Obiekt jest bardzo mały i bardzo lekki, należy uważać, aby go nie zgubić. Po kilku badaniach pomiary wyglądają na dokładne i wiarygodne. Minusem tego artykułu jest jakość instrukcji użytkowania. Podręcznik jest dostępny tylko w języku angielskim lub mandaryńskim. Dla angielskiej wersji tego podręcznika mam wrażenie, że został on przetłumaczony z mandaryńskiego narzędziem tłumaczeniowym i kończymy na zdaniach, które nie są zbyt jasne w miejscach. W sumie pozostaje to zrozumiałe i raczej łatwe do wzięcia pod uwagę po kilku minutach, na szczęście...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2020

    Bardzo mała, ale niezbyt dobra; ze względu na słabe ogniskowanie promienia laserowego, mierzalna odległość nie przekracza 25-28 metrów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2020

    Prace polecam sprzedającego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2020

    Dzień dobry, dostałem paczkę. Wszystko działa idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2020

    Uwielbiam ten produkt! Kompaktowa precyzja i ładowanie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5,070
    • Ft4,473
    • Ft4,771
    • Ft2,683
    • Ft2,384
    • Ft2,086
    • Ft2,683
    • Ft7,457
    • Ft8,650
    • Ft8,949
    • Ft7,457
    • Ft6,860
    • Ft7,337
    • Ft10,739
    • Ft5,965
    • Ft11,634
    • Ft5,965
    • Ft7,755