Opinie klientów

4.92 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2744)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(2744)
    • 5 Star(2571)
    • 4 Star(137)
    • 3 Star(23)
    • 2 Star(6)
    • 1 Star(7)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/04/2021

    Produkt dotarł w kolejności w obiecanym terminie! Nie było żadnego problemu w czasie porodu! Instrument działa dobrze w tym celu! Estetycznie w porządku! Ma mocne, masywne pudełko, polecam go dla łatwych w obsłudze mechaników początkujących! Panel wyświetlacza jest niestety trochę skośnie zamontowany „przyklejony" w miejsce trochę mylący, że nie stoi pionowo! Poza tym, jestem zadowolony z produktu!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Sértetlenül megérkezett. Kifogástalanúl működik. Bontott illetve új alkatrészek beazonosításában és ellenőrzésében jó segítársunk lehet. Használata egyszerű , nagyon sok alkatrész tesztelhető vele. Remélem sokáig hű társam lesz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2020

    Dotarł bezpiecznie z pudełkiem i podręcznikiem. Nie każdy tester tranzystor jest wyposażony w pudełko i instrukcję, więc to jest dobry sprzedawca. LCD było luźne, więc otworzyłem walizkę i przyłączyłem LCD z podwójną taśmą klejącą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Funciona bem e veio bem embalado. A única coisa que deixou a desejar foi que a tela, o conector e a porta usb (dificulta um pouco o encaixe do cabo) ficaram meio tortos devido a placa ter sido soldada sem muito cuidado (ver as fotos). Deveriam melhorar a montagem do produto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2021

    funciona aunque no lo e probado con demasiados componentes aunque algunos de algunas placas electrónicas que tengo no los detecta bien o por algún motivo no es capas de identificarlos

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2020

    Po pierwsze, Banggood ma świetną obsługę klienta, odpowiadają szybko i były bardzo profesjonalne i pomocne, dzięki! Przedmiot otrzymany dość szybko, dokładnie tak jak opisano, ale element, który otrzymałem jest wadliwy. Po wyłączeniu, z jakiegoś nieznanego powodu, całkowicie wyczerpuje akumulator. Na początku myślałem, że to wadliwa bateria, zmieniłem ją na nowy, dużo większy LiPo, ale problem się utrzymywał. Więc skończyłem na lutowaniu włącznika / wyłącznika bezpośrednio na plus baterii, i problem rozwiązany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2020

    Doskonały produkt, dotarł w ustalonych godzinach. Paczka nietknięta i dobrze zabezpieczona. Tester był nietknięty i z zapieczętowanymi kopertami. Działa bosko i ma wiele przydatnych funkcji również dla form sygnału zenera i podczerwieni. Niezbędne urządzenie do pełnego i szybkiego testu komponentów!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2020

    Jestem bardzo zadowolony z tego małego modułu Poleciłem jeden, bo głupio włożyłem kondensator naładowany 230 V na ten, który mam przez 2 lata, więc uważajcie, żeby sprawdzić wypisy z waszych mieszkań przed testowaniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Otrzymałem tester elementów elektronicznych w dobrym stanie przed planowaną datą. Dziękuję Banggood za dobrą usługę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2021

    Wszystko OK. komplet. Pomiar miedzy innymi triakow i ESR kondensatorow ! Jestem bardzo zadowolony! Kriss

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2,157
    • Ft2,157
    • Ft13,572
    • Ft7,093
    • Ft10,517
    • Ft1,848
    • Ft22,828
    • Ft1,848
    • Ft6,106
    • Ft4,316
    • Ft4,625
    • Ft7,093
    • Ft19,125
    • Ft6,476
    • Ft8,636
    • Ft6,167
    • Ft4,316
    • Ft33,934