Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(4247)
  • Obrazy
  • Wideo(5)
  • All Star
    • All Star(4247)
    • 5 Star(4059)
    • 4 Star(170)
    • 3 Star(15)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/04/2021

    Poza zadrapaniem na górze kontenera, więc to nie było „Nowe", jak mówi, że to był prawdopodobnie powrót jest wszystko...jak również „Wyprodukowane z mosiężnych cewek," TO NIE JEST PRAWDA!!! Wykonany jest ze stali, mosiądzu lub miedzi, ale ze stali... Ponieważ mosiężny i miedziany brąz nie jest MAGNETYCZNY... Więc nie, to też nie jest prawda. Może kolor mosiądz/miedziany... ale nie solidny. Należy to zmienić i jest bardzo mylące, a technologia może być uznana za przynętę i zamianę. Tylko bądź świadomy. Magnety mogą wiele udowodnić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Dobrej jakości. Opakowania dotarły jak na zdjęciu z magazynu w Wielkiej Brytanii. Pudełko trafia tylko do kosza i wszystko jest w porządku. Obrazek z zapalniczką dla skali.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Ładny produkt polecam

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Produkt jest bardzo ładny. I dobra jakość za cenę! Robi swoje! Dzięki za dostarczenie go po upływie czasu, jak mówisz!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Proste narzędzie do czyszczenia końcówek lutowania żelaza. Czyści dobrze, ale zalecam używać go mało lub delikatnie, ponieważ jeśli jest stosowany zbyt agresywnie, może również usunąć warstwę ochronną z końcówek lutownicy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Przydatny produkt blatu Dobry produkt jak reklamowany, używam z dobrym wynikiem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2020

    Wielki niespodziewany 👏 👏👏👏 wielkiego Bardzo zadowolony z produktu dzięki 👏👏👏

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    To świetny środek czyszczący napiwki... Nigdy nie używam jej przed chusteczką i to jest droga do wyjścia! To dobrze! Mam go razem z pastą do lutowania i stacją lutowniczą. Bardzo zadowolony z tego wszystkiego!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    brza dostava sve ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Ładna jakość i wysłane szybko!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 152
    • Ft17 301
    • Ft1 536
    • Ft1 890
    • Ft2 368
    • Ft2 768
    • Ft25 213
    • Ft3 045
    • Ft3 131
    • Ft2 368
    • Ft11 697
    • Ft2 358
    • Ft4 307
    • Ft5 539
    • Ft6 771
    • Ft20 010
    • Ft3 076
    • Ft12 005