Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(4379)
  • Obrazy
  • Wideo(5)
  • All Star
    • All Star(4379)
    • 5 Star(4182)
    • 4 Star(177)
    • 3 Star(16)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/04/2021

    Poza zadrapaniem na górze kontenera, więc to nie było „Nowe", jak mówi, że to był prawdopodobnie powrót jest wszystko...jak również „Wyprodukowane z mosiężnych cewek," TO NIE JEST PRAWDA!!! Wykonany jest ze stali, mosiądzu lub miedzi, ale ze stali... Ponieważ mosiężny i miedziany brąz nie jest MAGNETYCZNY... Więc nie, to też nie jest prawda. Może kolor mosiądz/miedziany... ale nie solidny. Należy to zmienić i jest bardzo mylące, a technologia może być uznana za przynętę i zamianę. Tylko bądź świadomy. Magnety mogą wiele udowodnić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    ha girato mezzo mondo poi è andato in dogana ritornato spedito e a 5 km da casa e ripartito per la dogana di vari stati e poi oggi ritornato e finalmente e arrivato

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Dobrej jakości. Opakowania dotarły jak na zdjęciu z magazynu w Wielkiej Brytanii. Pudełko trafia tylko do kosza i wszystko jest w porządku. Obrazek z zapalniczką dla skali.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Ładny produkt polecam

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Produkt jest bardzo ładny. I dobra jakość za cenę! Robi swoje! Dzięki za dostarczenie go po upływie czasu, jak mówisz!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Proste narzędzie do czyszczenia końcówek lutowania żelaza. Czyści dobrze, ale zalecam używać go mało lub delikatnie, ponieważ jeśli jest stosowany zbyt agresywnie, może również usunąć warstwę ochronną z końcówek lutownicy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    Metal, dobrze wykończone, dobrze zapakowane. doskonałe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Wszystko dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Bardzo słabo wykończone stoisko to jest odwzorowanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2021

    Jest za drogie za to, co robi. Działa i wykonuje swoją pracę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$11.54
    • US$13.86
    • US$16.99
    • US$18.47
    • US$10.38
    • US$18.99
    • US$10.40
    • US$10.38
    • US$29.15
    • US$8.07
    • US$10.38
    • US$9.23
    • US$9.23
    • US$10.38
    • US$11.99
    • US$9.23
    • US$23.09
    • US$28.86