Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(4283)
  • Obrazy
  • Wideo(5)
  • All Star
    • All Star(4283)
    • 5 Star(4093)
    • 4 Star(171)
    • 3 Star(16)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/04/2021

    Poza zadrapaniem na górze kontenera, więc to nie było „Nowe", jak mówi, że to był prawdopodobnie powrót jest wszystko...jak również „Wyprodukowane z mosiężnych cewek," TO NIE JEST PRAWDA!!! Wykonany jest ze stali, mosiądzu lub miedzi, ale ze stali... Ponieważ mosiężny i miedziany brąz nie jest MAGNETYCZNY... Więc nie, to też nie jest prawda. Może kolor mosiądz/miedziany... ale nie solidny. Należy to zmienić i jest bardzo mylące, a technologia może być uznana za przynętę i zamianę. Tylko bądź świadomy. Magnety mogą wiele udowodnić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Dobrej jakości. Opakowania dotarły jak na zdjęciu z magazynu w Wielkiej Brytanii. Pudełko trafia tylko do kosza i wszystko jest w porządku. Obrazek z zapalniczką dla skali.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Ładny produkt polecam

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Produkt jest bardzo ładny. I dobra jakość za cenę! Robi swoje! Dzięki za dostarczenie go po upływie czasu, jak mówisz!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Proste narzędzie do czyszczenia końcówek lutowania żelaza. Czyści dobrze, ale zalecam używać go mało lub delikatnie, ponieważ jeśli jest stosowany zbyt agresywnie, może również usunąć warstwę ochronną z końcówek lutownicy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Przydatny produkt blatu Dobry produkt jak reklamowany, używam z dobrym wynikiem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Bardzo słabo wykończone stoisko to jest odwzorowanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2021

    Jest za drogie za to, co robi. Działa i wykonuje swoją pracę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    To świetny środek czyszczący napiwki... Nigdy nie używam jej przed chusteczką i to jest droga do wyjścia! To dobrze! Mam go razem z pastą do lutowania i stacją lutowniczą. Bardzo zadowolony z tego wszystkiego!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    brza dostava sve ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 722
    • Ft1 517
    • Ft1 916
    • Ft2 443
    • Ft28 509
    • Ft3 142
    • Ft3 933
    • Ft2 443
    • Ft4 574
    • Ft1 813
    • Ft13 015
    • Ft3 024
    • Ft6 355
    • Ft5 253
    • Ft3 327
    • Ft7 263
    • Ft1 813
    • Ft6 052