Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(4342)
  • Obrazy
  • Wideo(5)
  • All Star
    • All Star(4342)
    • 5 Star(4149)
    • 4 Star(173)
    • 3 Star(16)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/04/2021

    Poza zadrapaniem na górze kontenera, więc to nie było „Nowe", jak mówi, że to był prawdopodobnie powrót jest wszystko...jak również „Wyprodukowane z mosiężnych cewek," TO NIE JEST PRAWDA!!! Wykonany jest ze stali, mosiądzu lub miedzi, ale ze stali... Ponieważ mosiężny i miedziany brąz nie jest MAGNETYCZNY... Więc nie, to też nie jest prawda. Może kolor mosiądz/miedziany... ale nie solidny. Należy to zmienić i jest bardzo mylące, a technologia może być uznana za przynętę i zamianę. Tylko bądź świadomy. Magnety mogą wiele udowodnić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Dobrej jakości. Opakowania dotarły jak na zdjęciu z magazynu w Wielkiej Brytanii. Pudełko trafia tylko do kosza i wszystko jest w porządku. Obrazek z zapalniczką dla skali.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Ładny produkt polecam

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Produkt jest bardzo ładny. I dobra jakość za cenę! Robi swoje! Dzięki za dostarczenie go po upływie czasu, jak mówisz!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Proste narzędzie do czyszczenia końcówek lutowania żelaza. Czyści dobrze, ale zalecam używać go mało lub delikatnie, ponieważ jeśli jest stosowany zbyt agresywnie, może również usunąć warstwę ochronną z końcówek lutownicy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Wszystko dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Bardzo słabo wykończone stoisko to jest odwzorowanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2021

    Jest za drogie za to, co robi. Działa i wykonuje swoją pracę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    To świetny środek czyszczący napiwki... Nigdy nie używam jej przed chusteczką i to jest droga do wyjścia! To dobrze! Mam go razem z pastą do lutowania i stacją lutowniczą. Bardzo zadowolony z tego wszystkiego!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    brza dostava sve ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 673
    • Ft2 536
    • Ft3 088
    • Ft31 507
    • Ft3 473
    • Ft5 055
    • Ft2 004
    • Ft16 725
    • Ft3 861
    • Ft2 004
    • Ft12 710
    • Ft4 681
    • Ft21 189
    • Ft15 052
    • Ft4 346
    • Ft3 342
    • Ft3 567
    • Ft10 034