Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(715)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(715)
    • 5 Star(690)
    • 4 Star(23)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/07/2021

    Kompaktowy strzelnica. Różne funkcje pomiarowe. Instrukcje w języku chińskim i angielskim. Menu inżynieryjne można skalibrować. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Zamówienie zostało złożone 15 czerwca, otrzymane w punkcie wydania МистЕкспресс w dniu 30 czerwca. Wszystkie funkcje i obliczenia działają. Jest pusty. To świetne urządzenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Pociągi bardzo praktyczne i z dużym kosztem korzyści. Doskonała precyzja. Wykończenie jest proste, ale bardzo odporne na wykorzystanie w pracach cywilnych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Perfekt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2020

    Perfekt 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    Bardzo przydatna rzecz. Dokładność pomiaru do mm, punkt końcówki można dobrze zobaczyć na ulicy w ciągu dnia, dokładność jest całkiem normalna, mierzona ruletką.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Buon prodotto semplice e pratico...Funzionale.. Peccato che nello scatolo ho trovato solo il filo USB senza la presa...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Dostawa była szybka,,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Szybka dostawa, ładny design, łatwy w utrzymaniu, dobry pomiar. Wydaje się być łatwy do złamania, ale pasuje do mojej kieszeni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Pozostaje tylko testowanie. Będę tu szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 537
    • Ft41 615
    • Ft24 455
    • Ft10 582
    • Ft10 949
    • Ft28 106
    • Ft34 133
    • Ft10 582
    • Ft9 479
    • Ft19 278
    • Ft13 272
    • Ft8 847
    • Ft8 215
    • Ft44 248
    • Ft9 163
    • Ft8 847
    • Ft11 992
    • Ft16 158