Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1771)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1771)
    • 5 Star(1705)
    • 4 Star(65)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
  • Kruc45
    PL
    2020-02-22 02:07:23

    Wszystko jest ok. Produkt zgodny z opisem. Szybka wysyłka. Przesyłka monitorowana. Jedyny minus to jest to, że aplikacja Banggood się pogorszyła. Historia wszystkich moich zakupionych rzeczy z przed kilku lat zniknęła. Na Aliexpress cała historia z przed lat jest do dzisiaj. Natomiast na Banggood wszystko znikło. Brak też bezpośredniego kontaktu ze sklepem. A więc nie ma możliwości zadania pytania. Bynajmniej tak jest w aplikacji mobilnej z systemem Android na nowym telefonie Samsung

    Komentarze
  • np481
    GR
    2019-11-20 07:26:37

    Arrived safe within the expected time well packaged. Everything according to description. Working as intended to do. By the way, I wonder why you publish only my positive feedbacks and never negatives!

    Komentarze
  • 2019-11-12 03:51:01

    Arrived after 40 days from ordering and shipping it is very good item came in good box that protects from damages the tester works properly i recommend

    Komentarze
  • 2020-05-22 07:28:48

    الجهاز جداا ممتاز . تبين أن في البيت بعض النقاط تم توصيلها بالشكل الخاطيء. السعر جدا ممتاز

    Komentarze
  • logper1
    GR
    2020-04-07 08:27:45

    Descent Packaging, English User manual included, Goods arrived in perfect shape, here the EU socket for my case, Tested, working OK , Item is as described, a good and useful product, recommended .

    Komentarze
  • 2019-10-29 05:38:24

    السلام عليكم ورحمة الله وبركاته تم وصول البضاعه وهيه جيدة وقمت بالتجربه وكانت ممتازة تعمل بشكل جيد جدا انصح الجميع بالتجربة شكرا لكم اتمنى لكم التوفيق

    Komentarze
  • tirrex
    MD
    2020-01-02 13:26:35

    Забавная штучка. При включении определила, что ФАЗА у меня в розетке СЛЕВА, т.е. не соответствует МЭК 83-75 "Соединители электрические штепсельные бытового и аналогичного назначения". В нем говорится, что для однофазных розеток фазный провод должен подключаться с правой стороны,

    Komentarze
  • 2020-07-11 09:52:24

    ممتاز بش المشكله ما عرفت آخذ ثلاث اسنان الايرث مو موجود

    Komentarze
  • 2020-06-15 09:27:32

    Muy útil para controles aficionados. No es un control que pueda dejarse en el enchufe más allá de 5 mins.

    Komentarze
  • 2020-04-30 19:48:35

    Good tester for socket! Working great and you can fast tester the sockets. I received this very fast. Thank you.

    Komentarze
Show:

    Go to page

    Go

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2,864
    • Ft3,820
    • Ft1,590
    • Ft2,227
    • Ft6,051
    • Ft5,095
    • Ft2,546
    • Ft4,776
    • Ft2,227
    • Ft2,227
    • Ft4,458
    • Ft2,227
    • Ft3,183
    • Ft2,864
    • Ft5,413
    • Ft1,909
    • Ft1,909
    • Ft28,036