Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1961)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1961)
    • 5 Star(1884)
    • 4 Star(71)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/02/2019

    I tested it, works well. See the photos. Left cable the main supply, the right cable the socket connection.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2018

    De faible encombrement, il se place dans une prise de courant standard (2P + T). Il identifie les 3 broches (Phase, Neutre & Terre) et indique le résultat sur 3 LED. Par comparaison avec l'étiquette il convient de vérifier la conformité du câblage. Il indique également la tension secteur de cette prise. Si le résultat du test est correct, et après avoir débranché les appareils du circuit : il est possible de tester la protection différentielle en appuyant sur le petit bouton. (déclenche le disjoncteur différentielle 30 mA pour la protection des personnes). Simple et éfficace, je recommande ! (Un autre modèle sans LCD tension, mais LED plus lisible: 1 verte & 2 Rouges)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2019

    Very good product with good quality. Recommended.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2019

    Perfect Tester This a cheap and perfect tester for quick diagnosing of electrical power sockets. Easy to use. I highly recommend it for professionals and home users.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2020

    Wszystko jest ok. Produkt zgodny z opisem. Szybka wysyłka. Przesyłka monitorowana. Jedyny minus to jest to, że aplikacja Banggood się pogorszyła. Historia wszystkich moich zakupionych rzeczy z przed kilku lat zniknęła. Na Aliexpress cała historia z przed lat jest do dzisiaj. Natomiast na Banggood wszystko znikło. Brak też bezpośredniego kontaktu ze sklepem. A więc nie ma możliwości zadania pytania. Bynajmniej tak jest w aplikacji mobilnej z systemem Android na nowym telefonie Samsung Note10+ z którego korzystam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2020

    To zabawne. Podczas włączania ustaliłem, że FAZA mam w gniazdku SLEVA, czyli. Nie jest zgodny z normą IEC 83-75 „Złącza elektryczne do celów domowych i podobnych". Standard ten jest jednak zatwierdzony przez Brytyjski Instytut i przyjęty dla takich krajów jak Wielka Brytania, Pakistan, Indie, Republika Południowej Afryki itp. Mój kraj nie jest włączony do tej listy, więc będziemy się martwić;-P

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2019

    Arrived safe within the expected time well packaged. Everything according to description. Working as intended to do. By the way, I wonder why you publish only my positive feedbacks and never negatives!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2018

    This unit is compact, small tester and volmeeter. just plugging and you get information about plugged wire

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2020

    Musiałem zmienić wtyczkę, ponieważ wtyczka UE, która jest 2 pinami, posiada ziemski metalowy pas wzdłuż boków, który jest zbyt gruby, by zmieścić się w gniazdku. Południowa Afryka nie ma Ziemi w konfiguracji 2 pin. Musiałem zmodyfikować, żeby zmieścić się w 3 pinowej wtyczce i podłączyć kabel ziemny do srebrnego kawałka na testerze gniazdka. Teraz działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2019

    Ottimo strumento per controllare l?impianto elettrico, e se questo è stato ben progettato e realizzato. bellissimo +++++++++++ basso costo e grande qualità

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.99
    • US$8.99
    • US$19.99
    • US$16.19
    • US$12.64
    • US$20.99
    • US$43.99
    • US$57.99
    • US$10.38
    • US$99.99
    • US$12.99
    • US$15.99
    • US$20.99
    • US$19.99
    • US$119.99
    • US$289.99
    • US$18.99
    • US$14.99