Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(34)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(34)
    • 5 Star(33)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/08/2021

    Przyjmowany bardzo szybko. Nie pochodzi bezpośrednio od marszantów, jest dostarczany z lokalnego Magazynu. Po drugie, tester napięcia/gniazdka pokazujący tylko jedno czerwone światło. Co to znaczy? Działa poprawnie czy nie? Czy ktoś może powiedzieć? Tester też działa.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2021

    Produkt jest świetny i daje właściwe odczytanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2020

    Bardzo mi się podoba! Jest to bardzo wygodne, aby sprawdzić okablowanie gniazd i istnienie elektryczności. Działa też jak pochodnia, gdy jest potrzebna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Przydatne standardowe narzędzie do badania, natychmiastowe wskazanie błędów okablowania. To trochę mało plastyczność... Pióro detektora napięcia jest miłym dodatkiem, może wyczuć napięcia linii z małej odległości i będzie piszczeć szybciej im bliżej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    Dobry pomysł na odlewanie tych produktów: tester fazowy ma dwa poziomy czułości, a tester gniazdowy 30 mA. Akta męskie według francuskiego i niemieckiego standardu, praktyczne...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    Very useful and practical perform well day by day I recommend Muito útil e prático desenrasca bem dia dia recomendo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Wielki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    produit conforme

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Dostawa przyszła i wszystko jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Świetnie, dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 849
    • Ft2 849
    • Ft5 383
    • Ft2 193
    • Ft7 681
    • Ft17 107
    • Ft7 284
    • Ft4 734
    • Ft5 120
    • Ft1 825
    • Ft4 750
    • Ft8 235
    • Ft14 889
    • Ft6 334
    • Ft7 316
    • Ft4 021
    • Ft3 289
    • Ft10 608