Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(581)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(581)
    • 5 Star(536)
    • 4 Star(36)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/09/2021

    Bardzo dobry produkt, ładny...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Ładny produkt. Dobra jakość.Otrzymany na czas

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Świetne narzędzia. Wygląda na dobrej jakości produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2021

    Very useful for propellers mounting

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2019

    I bought 8 mm, 10 mm and 12 mm. It was a firm product for reasonable price. 私は8 mm、10 mm、12 mmを買いました。 手ごろな価格でしっかりした商品でした。

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2018

    Рожковый+накидной ключ с трещеткой мне очень понравился, хотя ценник несколько пугает. Продавцу спасибо.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2018

    It is very nice that you can buy only one of them without spending money on the whole set when you don't need other sizes. The quality is very good and the tool is versatile. The ratchet side can be oriented (a bit more than 90°) and works well. The metal is strong.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2017

    Доставка 28 дней. Ключ качественный. тяжелый. в механизме наклона и трещотки люфтов нет. Покрытие отличное. Всем рекомендую такой инструмент!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2017

    Удобный и качественный ключ. Едиственно нет стрелки направления вращения, которая на картинке была.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2020

    Przystępny klucz zapadkowy. Ale oferta jest myląca, ponieważ zostało tylko napisane poniżej, że 6 i 7 nie są elastyczne! Kupiłem nieelastyczny zapadek, ale chciałem elastyczny.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 551
    • Ft5 686
    • Ft4 725
    • Ft2 209
    • Ft2 345
    • Ft7 298
    • Ft2 213
    • Ft9 479
    • Ft12 043
    • Ft5 054
    • Ft3 158
    • Ft3 480
    • Ft6 002
    • Ft3 632
    • Ft20 074
    • Ft6 141
    • Ft5 108
    • Ft8 215