Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(828)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(828)
    • 5 Star(764)
    • 4 Star(46)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(7)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/02/2022

    Instalacja nie była łatwa, ponieważ śruba zaciskowa jest plastikowa i nie nadaje się do naprawy. Rozwiązałem to za pomocą lepszej, dłuższej śrubki, dwóch metalowych podkładek i metalowej nakrętki (~ 2 euro). (Zobacz na zdjęciu.) Kabel USB jest dość krótki i potrzebuje ładowarki ściennej lub wolnego złącza USB. (Nie zawierają zasilacza). Mimo to, są to ładne, niedrogie lampy ze szkłem powiększającym, mogę polecić. Ma ładne światło, choć nie bardzo silne na najwyższym poziomie, i dobrze się powiększa (na wysokości 13-15 cm). Dostawa była szybka, ale opakowanie nie jest bardzo bezpieczne, pianka o grubości 1 cm chroni szklaną szkiełką w pudełku (mojęszę nie jest uszkodzona).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2020

    Satysfakcjonujący produkt, łatwy w montażu. Nie zastępuje mikroskopu, ale pomaga w pewnych zadaniach. Oczy muszą przyzwyczajać się do soczewki tak, że jest ona łatwa w pracy i nie ma zmian w ruchu. Dojazd w 15 dni do PT

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2020

    Ładna jakość obiektywu, który mierzy 105 mm dia. Regulowana jasność, temperatura barwy i włączanie/wyłączanie od sterowania kablowego. W sumie ładnie zrobiona jednostka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2020

    Jedyny problem jaki widzę to to, że szkło powiększające nie jest 5X jak w reklamie, w rzeczywistości jest bardziej jak 2X

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    W końcu otrzymałem go późno, ale nienaganny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2020

    Świetna lampa, szybka wysyłka!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2022

    3 kolory i regulowana intensywność, świetne w cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2020

    Piękna lampa, ekonomiczna i funkcjonalna. Z pewnością bym go odkupił. Przyjechał do Meksyku mniej niż 2 tygodnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2020

    To światło jest tak poręczne, że jest teraz moim najbardziej używanym światłem, a lupy yaa deluxe!!! Często zbiera odciski nosa, 🥴

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2020

    Lampa przyszła do mnie bez złego traktowania lub wgniecenia, kompletne części, dobra jakość materiałów, dobre oświetlenie. Nie przynosi ładowarki 5V USB, ale z dowolną ładowarką 5V USB, 1A działa, mierzyłem prąd zużycia: 50 mA (niskie zużycie). Zdecydowanie polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$608.99
    • US$71.99
    • US$219.99
    • US$359.99
    • US$77.99
    • US$105.99
    • US$69.99
    • US$155.99
    • US$225.99
    • US$13.99
    • US$174.99
    • US$149.99
    • US$299.99
    • US$65.99
    • US$190.89
    • US$119.99
    • US$22.99
    • US$83.94