Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(649)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(649)
    • 5 Star(606)
    • 4 Star(38)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/08/2021

    Doskonała lampa z lupą. Szkło powiększające jest wykonane ze szkła, kawałek do utrzymania lampy stół jest metalowy, światło LED regulowane i różne odcienie. Dobrze się pakuję. Dziękuję Banggood!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Świetna lampa ze szkłem powiększającym. powiększacz jest 5X, cała konstrukcja lampy jest metalowa, 60 diod LED regulowany w jasności (11 kroków) i w 3 różnych odcieniach. Dobre pakowanie, szybka wysyłka! Dzięki Banggood!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Produkt dotarł w idealnym stanie i doskonale działał. Dziękuję panu. Sprzedający towar dla uwagi i szybkiej wysyłki... Dziękuję bardzo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Przyjechali szybko, dobrze zapakowani! Włożyłbym wszystkie gwiazdy! Ale drut był mocno przylutowany, co spowodowało, że pierścień nie świecił. Sam musiałem to naprawić. Przyjechali szybko, dobrze zapakowani! Umieściłby wszystkie gwiazdy! Ale drut był mocno przylutowany, ponieważ pierścień nie świecił. Sam musiałem to naprawić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    To jest doskonałe dla moich szczegółowych projektów stolarki (czyszczenie stawów na dokładnych miejscach i usuwanie drzazg w dłoni przy okazji, kiedy je dostaję). Również za zobaczenie drobnego druku i wiele więcej. Moja żona chce użyć lampy do szycia i sugeruje, żebyśmy zamówili kolejną. Duża cena i niesamowita szybkość od dostaw europejskich. Brawo Banggood! Pięć gwiazdek. Uwaga: zdjęcie nie zostało wykonane przez obiektyw lampy, pokazuje jedynie szczegóły pracy, do której użyłem lampy i soczewek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Niesamowita jakość za tę cenę, idealna do montażu dronów i dowolna mała elektroniczna lutowanie / naprawa lub czyszczenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Przybył, zadowolony z produktu odzwierciedla specyfikacje sprzedawcy Bardzo stabilne i wygodne ramiona przegubowe Aby dostać się tam, gdzie trzeba, obiektyw nie wiem, czy jest Dla 5x jednak jest użyteczna jasność zmienna jest nadwyżka, brakuje tylko adaptera USB.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Wszystko zostało dostarczone w idealnym porządku i funkcjonalności, brakuje tylko adaptera DC 5V 2A. W tym przypadku jestem pod wrażeniem szybkości dostawy. Dziękuję, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    oggetto indispensabile per lavori di precisione, la uso per saldature e lavori di elettronica. con la terza mano è diventato molto utile. Lente di ingrandimento con led integrati nella parte inferiore.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Jest to absolutnie konieczne do pracy z małymi komponentami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$46.19
    • US$35.79
    • US$39.26
    • US$28.74
    • US$28.74
    • US$11.49
    • US$26.99
    • US$50.81
    • US$49.99
    • US$29.99
    • US$30.02
    • US$27.99
    • US$12.69
    • US$28.99
    • US$16.99
    • US$9.19
    • US$23.09
    • US$80.84