Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(30)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(30)
    • 5 Star(28)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/09/2020

    Opakowania pozostawiają coś do życzenia, są wszędzie zatrzęsione... Wewnętrzny produkt przy pierwszym uderzeniu wygląda dobrze, brakuje butelki oleju, z talerza wyników produktu w roku produkcji 2006, (mamy nadzieję, że zadziała po wrzuceniu oleju) wskaźnik ciśnienia jest przestarzały nadal wskazuje R12, R22 i R502, które nie były na rynku od dziesięcioleci

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Bardzo doskonały. Dotarł w ciągu 2 dni doskonały i właściwy. Opakowanie dobre Jedyny problem to Amerykanin lub Europejczyk jest dziwny, ale rozwiązanie to pięć prawdziwych Szczerze mówiąc, cena w porównaniu do sklepów ma różnicę ponad 200 reali i nie płaci za te same narzędzia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Szybka dostawa, niestety z niewłaściwymi wtyczkami. Dostarczone adaptery nie nadają się, ponieważ brakuje przewodnika ochronnego. Byłoby również świetnie, gdyby informacje o wymaganym oleju były gdzieś (ilość i jakość). Pompa jest zbudowana w 2012 roku....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Pompa jest całkiem & co powinno robić tylko upewnić się, że przed użyciem olej pomp próżniowych. Czas dostawy był szybki. Szczęśliwi z zakupu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Produkt przyszedł szybko, wtyczka musi zostać wymieniona, a dodane konwertery są całkowicie bezużyteczne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Produkt jest bardzo dobrej jakości Polecam go kupić dla każdego, kto pracuje z HVAC usług dla każdego systemu do 10 ton.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    The pump works great but I didn't get an answer from the seller about how the oil goes into the pump.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Dobra jakość. Kupiona dla przyjaciela z wielkim doświadczeniem w AC i żadnych skarg od niego. I lubi narzekać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Bardzo dobry produkt, dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Produkt otrzymany w sposób dobry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 402
    • Ft16 516
    • Ft6 224
    • Ft2 291
    • Ft20 318
    • Ft27 529
    • Ft2 645
    • Ft7 637
    • Ft2 268
    • Ft39 328