Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(449)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(449)
    • 5 Star(411)
    • 4 Star(23)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/08/2021

    Ten model klonów jest jednym z lepszych. Odczytuje 2C wyższe niż rzeczywiste, więc więcej niż odpowiednia dokładność dla termonu lutującego żelaza. Łatwy w użyciu, wyposażony jest w 5 czujników termicznych i akumulator 9v (wszystko, czego potrzebujesz jest dostarczone). Zdecydowanie polecam, bo kupiłem innego klona, ale miałem nieskończone problemy. Dobrze i ochronnie zapakowane, szybko dostarczone - dobra robota Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2020

    W porządku, jest w folii bąbelkowej, w dość sztywnym papierowym pudełku, jest z zestawem czujników. Co zaskakujące, miał nawet baterie w środku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Przedmiot przybył po miesiącu do Algierii, nie jest dobrze chroniony, ale w dobrym stanie, jasność wyświetlacza nie jest bardzo jasne, Dim i nie ma tylne światło, nie testowałem go jeszcze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    need to angle the soldering tip on the target area to get a good reading. will be testing the accuracy with a k type thermocouple to a digital multimeter soon. comes with battery and spare probes.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Dobry produkt. Szybki i dokładny pomiar. Szkoda, że oszroniony plastikowy film, który chroni ekran Nie ułatwia czytania i sprawia, że liczby są trochę rozmyte. Dobry produkt i przydatny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Ten termometr z końcówką lutowania jest dość dokładny (o ok. 2-3 stopni). Istnieje wiele różnych modeli i klonów, ten jest najlepszy. Po złych doświadczeniach wypróbowania jednego z innych klonów, kupiłem jeden z tego modelu jako zabezpieczenie zapasowe i bezpieczne opakowanie oraz szybka dostawa (w ciągu tygodnia). Wielkie dzięki, drużyno Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Oczywiście kopia Hakko, ale za cenę jestem bardzo zadowolona. Rożki z pięcioma termoparami. Zapakowane w ładne kartonowe pudełko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Dostarczone bardzo szybko. Funkcjonalny jest ze swoją baterią 9V instrukcje użytkowania w języku angielskim i 5 termoparacji. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Jakość ekranu jest dziwna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Właśnie ją dostałem. Powinno mieć 10 sztuk czujników, ale otrzymałem tylko 5

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 210
    • Ft3 207
    • Ft6 176
    • Ft3 566
    • Ft3 705
    • Ft23 788
    • Ft5 348
    • Ft6 003
    • Ft1 851
    • Ft2 493
    • Ft13 283
    • Ft1 956
    • Ft3 087
    • Ft3 294
    • Ft1 851
    • Ft20 080
    • Ft6 522
    • Ft17 120