Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(10123)
  • Obrazy
  • Wideo(10)
  • All Star
    • All Star(10123)
    • 5 Star(9645)
    • 4 Star(383)
    • 3 Star(59)
    • 2 Star(24)
    • 1 Star(12)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/01/2021

    Zaskakująco dobra jakość, twarze ładnie się zamykają. Powiedzmy, że nie jest tak wytrzymały, jak produkty wielkich producentów kosztują 20 razy tyle, ale co najwyżej będą wymieniane częściej. Jednak jeśli wypadek wydarzy się bez celu - spada na skałę twarzą do przodu - wtedy strata jest znacznie niższa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2021

    Nożyce są dobre. Na opakowaniu jest napisane, że można przekąsić do 1 mm miedzi. Wskazano również, że narzędzie jest hartowane na 50 HRC. Nie jest to wow, ale jest dobre dla metali miękkich. Sprzedawca polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Ładne nożyce. Bardzo ostre (może być przycięte lub mocno zarysowane). Przewody są tandetne, ale nie gryź tych grubych. Mówią, że maksymalna średnica miedzianego drutu to 1 milimetr. Jak długo to potrwa? Tak, jak będziesz traktował. Jeśli zaczniesz obgryzać paznokcie, gryzaki będą je przekąsać, ale szybko się męczą, ale jeśli są używane w celu, będą one służyć przez długi czas. To bardzo wygodne, że jest posypka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Nożyce były w markowych opakowaniach. Dobre wykonanie. Odwalają świetną robotę. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Ten, który został wysłany do mnie, to nie jest marka Daniu, ale jest w porządku. Oba są takie same, tylko pudełko jest inne i brak etykiety na narzędziu. Robi to, co musi zrobić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Normalne obcinacze boczne, zaostrzone, bez luk. Jak wyrok pokaże.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Doskonała jakość produktu. Doskonałe do użytku w komputerach i elektronice. 10 dni na dostawę w Brazylii. Doskonała jakość produktu. Doskonałe do użytku w komputerach i elektronice. 10 dni na dostawę w Brazylii. Dzięki Banggood!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2020

    Pobrałem próbkę, użyłem podobnych dawno temu. W blistrze ze zdjęciami. Na prawo z Alik.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    Wreszcie moje zaciski do bardziej precyzyjnych cięć, dobrej jakości i oczywiście polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    urun ele avuca tam oturuyor hatları güzel rahatlıkla ufak boyuttaki kabloları sığıra biliyor umarım uzun ömürlü olir

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 829
    • Ft2 440
    • Ft2 134
    • Ft1 829
    • Ft3 661
    • Ft1 933
    • Ft2 745
    • Ft3 356
    • Ft2 464
    • Ft10 990
    • Ft10 990
    • Ft3 231
    • Ft7 597
    • Ft3 967
    • Ft4 272
    • Ft5 799
    • Ft3 356
    • Ft1 982