Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1144)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1144)
    • 5 Star(1084)
    • 4 Star(58)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/03/2021

    Dostawa przez SDEC usługę przez prawie miesiąc. Opakowanie jest złe, tylko opakowanie nieznacznie uszkodziło piankę, a samo narzędzie jest nienaruszone. Działa idealnie, które mi się podobało. Dziękuję sprzedawcy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2020

    Miło zaskoczony tą metalową stopą suwakową raczej dobrze wykonane (robi swoją wagę). Szkoda, że rozdania nie są wygrawerowane, ale za cenę nie będziemy narzekać. Jest łatwy w użyciu i wystarczająco dokładny do mojego użytku (nie muszę maszyn części)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Kaliber bardzo szybki dostarczany w swojej obudowie pomiarowej w trzech różnych systemach, metrycznych, calach i ułamkach nie ma mowy o cenie, że jest to bardzo dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2020

    Naprawdę niesamowita jakość dobrze wykonane z bardzo dobrym podpisem z tyłu, że zawsze może wrócić pomoc.Także bardzo precyzyjne zalecane kupno

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Doskonała, świetna jakość, doskonała cena, posiada doskonałe pudełko Polecam kupić Doskonała, wysoka jakość, doskonała cena, posiada doskonałe pudełko Polecam kupić go

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Witam, osiągnąłem wskaźnik, przybył szybko i dobrze...działa bardzo dobrze i użyteczne, aby zrobić jakiś majster w domu na rowerze lub samochodzie...dziękuję banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Jakość obróbki metalu. Plastikowa walizka jest pomalowana aluminium w metal. Automatycznie włącza się podczas przesuwania ruchomej części. Nie ma żadnych zastrzeżeń co do dokładności pomiarów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2020

    Jest to doskonały kaliber stali nierdzewnej w tej cenie. Może nie być tak dokładny jak drogi japoński odpowiednik, jednak bardziej niż spełnia potrzeby początkującego/pośredniego hobbysty. Zakupione na specjalne z Banggood, przybył szybko i dobrze zapakowany (bez uszkodzeń). Dziękuję, Banggood Team!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Zamówienie zostało dostarczone na czas. Produkt działa w porządku, ale niestety wyświetlanie nagietka pokazuje kilka małych zadrapań (patrz zdjęcia) ze względu na brak wyjmowanego liścia ochronnego.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2021

    Doskonała cena za ten cyfrowy kaliber. Naprawdę dokładne i jeden z niewielu cyfrowych caliperów, które widziałem, powraca idealnie do 0, kiedy je otwierasz i zamykasz, zwłaszcza jeśli robisz to szybko. Polecam to Doskonały stosunek ceny do jakości dla tego kalibru cyfrowego. Naprawdę dokładny jest jeden z niewielu cyfrowych wskaźników, które doskonale widziałem, kiedy otwierasz i zamykasz, zwłaszcza jeśli robisz to szybko. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5,859
    • Ft2,465
    • Ft7,401
    • Ft3,699
    • Ft5,242
    • Ft4,933
    • Ft2,465
    • Ft5,550
    • Ft4,008
    • Ft123,100
    • Ft18,508
    • Ft8,944
    • Ft20,668
    • Ft4,625
    • Ft22,519
    • Ft20,051
    • Ft23,445
    • Ft7,710