Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1229)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1229)
    • 5 Star(1164)
    • 4 Star(61)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/03/2021

    Dostawa przez SDEC usługę przez prawie miesiąc. Opakowanie jest złe, tylko opakowanie nieznacznie uszkodziło piankę, a samo narzędzie jest nienaruszone. Działa idealnie, które mi się podobało. Dziękuję sprzedawcy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Kaliber bardzo szybki dostarczany w swojej obudowie pomiarowej w trzech różnych systemach, metrycznych, calach i ułamkach nie ma mowy o cenie, że jest to bardzo dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2020

    Naprawdę niesamowita jakość dobrze wykonane z bardzo dobrym podpisem z tyłu, że zawsze może wrócić pomoc.Także bardzo precyzyjne zalecane kupno

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Doskonała, świetna jakość, doskonała cena, posiada doskonałe pudełko Polecam kupić Doskonała, wysoka jakość, doskonała cena, posiada doskonałe pudełko Polecam kupić go

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Witam, osiągnąłem wskaźnik, przybył szybko i dobrze...działa bardzo dobrze i użyteczne, aby zrobić jakiś majster w domu na rowerze lub samochodzie...dziękuję banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Jakość obróbki metalu. Plastikowa walizka jest pomalowana aluminium w metal. Automatycznie włącza się podczas przesuwania ruchomej części. Nie ma żadnych zastrzeżeń co do dokładności pomiarów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Zamówienie zostało dostarczone na czas. Produkt działa w porządku, ale niestety wyświetlanie nagietka pokazuje kilka małych zadrapań (patrz zdjęcia) ze względu na brak wyjmowanego liścia ochronnego.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Ciało ze światłem jest bardzo proste. To, że nie mają dla mnie żadnego solidnego znaczenia, nie znaczy, że są poza czasem. Jest z nim pudełko, ale kaliper nie jest jeszcze dostępny. Przez następny tydzień nic mi nie jest. Ciało z wyświetlaczem jest dość grube. Nie sądzę, że osłona baterii jest zbyt mocna, może z czasem spadnie. Jest pudełko z nim, ale szuflada nie jest zbyt ciasna. Ale cieszę się z tej ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2021

    Doskonała cena za ten cyfrowy kaliber. Naprawdę dokładne i jeden z niewielu cyfrowych caliperów, które widziałem, powraca idealnie do 0, kiedy je otwierasz i zamykasz, zwłaszcza jeśli robisz to szybko. Polecam to Doskonały stosunek ceny do jakości dla tego kalibru cyfrowego. Naprawdę dokładny jest jeden z niewielu cyfrowych wskaźników, które doskonale widziałem, kiedy otwierasz i zamykasz, zwłaszcza jeśli robisz to szybko. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Strona łatwa w użyciu. Nie ma problemów z dostawą. Kalipers zdaje się działać dobrze. Czas pokaże, jak silne są. Jedyny problem, jaki mam z tym jest to, że ekran jest porysowany, dość źle w jednym miejscu (patrz zdjęcie). Powinien być na nim mały ochraniacz. Musiał być uszkodzony zanim został zapakowany, bo sprawa jest solidna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 983
    • Ft16 378
    • Ft3 913
    • Ft11 393
    • Ft3 971
    • Ft4 983
    • Ft19 940
    • Ft5 337
    • Ft15 105
    • Ft2 846
    • Ft11 747
    • Ft1 847
    • Ft6 472
    • Ft11 405
    • Ft6 734
    • Ft9 611
    • Ft56 618
    • Ft13 255