Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(730)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(730)
    • 5 Star(707)
    • 4 Star(23)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/12/2020

    Niesamowicie przydatny gadżet! Używam go, by sprawdzić, czy nie zostałem oszukany na pojemności baterii i sprawdzić, czy moje urządzenia są prawidłowo ładowane. Korzystając z niego odkryłem również, że wiele ładowarek USB kłamie o wzmacniaczach, które produkują na ich opakowaniu. Można też podłączyć go do powerbanku, żeby sprawdzić, czy został jakiś sok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Dobra mała jednostka, daje wystarczająco dużo informacji, napięcia, prądu, mAh, mocy, temperatury (wewnętrznej), co jest wszystkim, czego potrzebujesz do szybkiego testera

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Działa bardzo dobrze, utrzymuje historię nawet wyłączony i ma przycisk z boku, aby ponownie uruchomić liczniki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Bardzo jasny obraz. Doskonały tester cyfrowego USB. Wszystkie użyteczne parametry są wyświetlane na ekranie. Zdecydowanie z ceną. Bardzo polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Dobry produkt, brak lepszego przycisku wykończenia pozostań blokujący po konserwacji, w przeciwnym razie jest świetny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Tester work like charm. I recommend.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Dobry produkt naprawdę kocham wszystkie funkcje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Dzięki za szybką dostawę i dobry produkt.. Rozkaz do Turcji 12 stycznia.. Dostarczenie do Turcji 21 stycznia..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Wszystko idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Dobre i przydatne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 021
    • Ft5 383
    • Ft5 852
    • Ft5 120
    • Ft13 622
    • Ft5 700
    • Ft5 700
    • Ft9 502
    • Ft34 052
    • Ft2 849
    • Ft4 750
    • Ft8 235
    • Ft14 889
    • Ft6 334
    • Ft3 289
    • Ft2 849
    • Ft6 584
    • Ft9 899